No veieu bé l’Info FHES? Cliqueu aquí

Info FHES

Butlletí digital de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant

#61 Març 2016

Fundació Hospital de l'Esperit Sant

Actualitat

La FHES, per sobre de la mitjana catalana en l'índex de satisfacció dels usuaris d’hospitalització

Avaluen l’atenció rebuda durant el seu ingrés amb un 8,75 de mitjana i valoren, sobretot, la informació sobre les proves i el tracte dels professionals

Els usuaris que l'any passat van rebre atenció hospitalària a la Fundació Hospital de l'Esperit Sant valoren la seva satisfacció amb un 8,75 de mitjana, una xifra que a Catalunya se situa en un 8,43. És per tant, un resultat positiu, que queda reforçat pel fet que el 92,5% dels usuaris assegura que continuarà venint al centre si en té oportunitat, una xifra que en la mitjana d'hospitals catalans és del 89,9%.

Aquests són alguns resultats de l'enquesta de satisfacció (anomenada Plaensa) que el CatSalut realitza de manera periòdica en tots els centres catalans. Hi destaca, també, que el 100% dels usuaris preguntats afirma que es va sentir en bones mans, quan la mitjana és del 95,3%.

Llegir més

 Opinió dels usuaris

El 69% dels usuaris de Diagnòstic per la Imatge valoren el servei com a excel·lent

També mostren la seva satisfacció els usuaris del Servei de Diagnòstic per la Imatge (Radiologia) en l'última enquesta realitzada al Servei, al novembre de 2015, on el 68,85% el valora amb una nota de 9 o superior. A més, el 100% dels 400 usuaris enquestats ha manifestat que tornaria a visitar-s'hi, la qual cosa millora de manera notable els resultats obtinguts en les anteriors enquestes. 

Llegir més

 Reconeixements

La cafeteria de l'Hospital, reconeguda per la seva oferta de menús mediterranis

La cafeteria i el menjador laboral de l'Hospital, gestionats per l'empresa ARCASA, han renovat recentment l'acreditació AMED per la seva oferta de menús mediterranis. Aquest reconeixement, concedit per l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), és una mostra més del compromís de la FHES amb les persones, la salut i la vida sana.

Llegir més

Breus

Xerrada: Càncer de còlon i recte. El podem prevenir!

Del Programa de difusió d'hàbits saludables

Ponent: Dra. Inés de Lemos, digestòloga

Dia i hora: Dimarts 5 d'abril, a les 17.30 hores

Lloc: Biblioteca Can Peixauet de Santa Coloma (Av. de la Generalitat, 98)

Fulletó informatiu

 

I Jornada de Recerca de la FHES

En el marc del projete Santa Coloma, Ciutat Universitària

Dia i hora: Dijous 14 d'abril, a les 9.15 hores

Lloc: Sala d'Actes de l'Hospital

Inscripció gratuïta fins l'11 d'abril

Programa

Jornada de portes obertes per als futurs residents

Dia i hora: Divendres 8 d'abril, a les 13.30 hores

Lloc: Sala d'Actes de l'Hospital

Programa

Entrevista

Mercedes Rodríguez, infermera del Servei d’Urgències i acompanyant en Bioneuroemoció®

“Amb la Bioneuroemoció® busquem que la persona prengui consciència del conflicte interior que li està provocant la malaltia”

Llegir més

Destaquem

Recopilació de fotografies i objectes antics de l’Hospital per als actes del centenari

El material s’utilitzarà en un llibre i una exposició per commemorar l’efemèride

L'any vinent, 2017, la FHES compleix 100 anys i per celebrar-ho,  des del mes d'octubre d'enguany i durant un any, s'organitzaran múltiples activitats adreçades tant als treballadors com a la ciutadania. Entre les activitats més destacades hi haurà la publicació d'un llibre commemoratiu i l'organització d'una exposició sobre els cent anys de la institució.   

Per aquest motiu, l'Hospital està recollint fotografies i objectes que puguin servir per il·lustrar els seus cent anys d'història, i anima a tothom que en tingui a cedir-los-hi de manera temporal, mentre durin les activitats.

El material ha de ser original (no escanejat, en el cas de les fotografies), i es retornarà un cop finalitzin els actes. Totes aquelles persones que hi col·laborin, signaran un document mitjançant el qual faran la cessió temporal del material, que quedarà sota custòdia de la FHES.

Si voleu aportar el vostre gra de sorra al centenari, contacteu nosaltres:

Unitat d'Imatge i Comunicació comunicacio@hes.scs.es Telèfon 93 386 02 02, extensió 4612.

Teniu temps fins el 30 de maig!