No veieu bé l’Info FHES? Cliqueu aquí

Info FHES

Butlletí digital de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant

#62 Abril 2016

Fundació Hospital de l'Esperit Sant

Actualitat

El president de la Generalitat visita l’Hospital

El conseller de Salut també ha passat aquest mes pel centre, on ha destacat la seva bona situació

Pocs dies després de la visita del conseller de Salut, Antoni Comín, el passat 27 d'abril la FHES va rebre el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, en el marc d'una visita del cap de l'Executiu a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. El president es va reunir amb membres del Patronat i el Comitè de Direcció i va visitar diversos espais de l'Hospital, on va conversar amb els seus responsables. Carles Puigdemont també va poder contemplar el resultat de la reurbanització de l'espai que ocupava fins fa uns mesos un dels pavellons de l'Antic Hospital, abans de ser enderrocat.

Llegir més

 Recerca

Gran èxit la primera jornada de recerca de l'organització

Un centenar de persones va assistir a la I Jornada de Recerca de la FHES el passat 14 d'abril, on es van presentar diferents línies de recerca liderades per professionals del centre que en els últims mesos han obtingut un destacat ressò científic. Com a punt final, Pere Joan Cardona, Director de la Unitat de Tuberculosi Experimental de l'HUGTiP, investigador i fundador i CEO de l'spin-off Manremyc, va explicar els reptes que suposa posar en marxa una spin-off biotecnològica. 

Llegir més

 Responsabilitat social

L’Hospital s’adhereix al projecte “No puc esperar!”

L'Hospital de l'Esperit Sant ha formalitzat recentment la seva adhesió al projecte "No puc esperar!", que buscar millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties inflamatòries intestinals, que sovint necessiten utilitzar els lavabos de forma immediata i imprevisible. Gràcies a aquesta iniciativa, les persones que disposen de la targeta "No puc esperar!", poden utilitzar gratuïtament els serveis de restaurants, comerços i equipaments afiliats, com és el cas de l'Hospital.

Llegir més

 Reconeixements

Els Mossos d’Esquadra homenatgen l’auxiliar de seguretat Jose Manuel Fernàndez Cores

L'Àrea Bàsica Policial (ABP) de Santa Coloma de Gramenet va celebrar el passat 13 d'abril el Dia de les Esquadres 2015 en un acte a la Biblioteca de Singuerlin, on es va reconèixer la tasca de diferents entitats i persones de la ciutat que durant l'any passat van col·laborar amb el cos dels Mossos d'Esquadra. Entre els distingits hi ha Jose Manuel Fernàndez Cores, auxiliar de seguretat de l'Hospital, pel seu treball a Urgències. 

Llegir més

Breus

Promoció de la higiene de les mans en la Jornada de la Salut de Sant Adrià

Estand de la FHES per promoure la importància de la higiene de mans ente els adrianencs, amb 

Responsables: Infermeres del grup de treball d'higiene de mans

Dia i hora: Dissabte 21 de maig, de les 11 a les 14 hores.

Lloc: Plaça de la Vila de Sant Adrià de Besòs

Xerrada: Estrès i Salut

Del Programa de difusió d'hàbits saludables

Ponent: Sra. Núria Gondon, psicòloga clínica.

Dia i hora: Dijous 26 de maig, a les 18.30 hores

Lloc: Biblioteca de Sant Adrià de Besòs (Plaça Guillermo Vidaña s/n). Sant Adrià de Besòs

Fulletó informatiu

Entrevista

Patrícia Fernández, tècnica de laboratori i guanyadora de la Cursa de la Sanitat Catalana d'enguany

“Superar-se a un mateix és més important que quedar el primer”

Llegir més

Destaquem

Recopilació de fotografies i objectes antics de l’Hospital per als actes del centenari

El material s’utilitzarà en un llibre i una exposició per commemorar l’efemèride

L'any vinent, 2017, la FHES compleix 100 anys i per celebrar-ho,  des del mes d'octubre d'enguany i durant un any, s'organitzaran múltiples activitats adreçades tant als treballadors com a la ciutadania. Entre les activitats més destacades hi haurà la publicació d'un llibre commemoratiu i l'organització d'una exposició sobre els cent anys de la institució.   

Per aquest motiu, l'Hospital està recollint fotografies i objectes que puguin servir per il·lustrar els seus cent anys d'història, i anima a tothom que en tingui a cedir-los-hi de manera temporal, mentre durin les activitats.

El material ha de ser original (no escanejat, en el cas de les fotografies), i es retornarà un cop finalitzin els actes. Totes aquelles persones que hi col·laborin, signaran un document mitjançant el qual faran la cessió temporal del material, que quedarà sota custòdia de la FHES.

Si voleu aportar el vostre gra de sorra al centenari, contacteu nosaltres:

Unitat d'Imatge i Comunicació comunicacio@hes.scs.es Telèfon 93 386 02 02, extensió 4612.

Teniu temps fins el 30 de maig!