No veieu bé l’Info FHES? Cliqueu aquí

Info FHES

Butlletí digital de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant

#68 Desembre 2016

Fundació Hospital de l'Esperit Sant

Actualitat

Metges i infermers de l’Hospital es desplacen als centres geriàtrics per atendre-hi els residents

La nova activitat d’hospitalització a residències evita el trasllat a l’Hospital dels pacients fràgils que requereixen atenció mèdica

El principal objectiu d'aquest nou servei és evitar els inconvenients que suposa el trasllat a l'Hospital de les persones grans i en situació de salut fràgil. D'aquesta manera, s'afavoreix la recuperació del malalt en el seu entorn habitual, a l'hora que es millora l'atenció sanitària que se li dóna.

Per fer front a aquest nou servei, l'Hospital ha dotat la Unitat d'Hospitalització a Domicili amb un nou facultatiu i un nou infermer, i se l'ha proveït d'un nou vehicle per als desplaçaments dels professionals. Per l'any 2017, es preveu que 500 pacients ingressin en aquesta Unitat, 300 d'ells en domicilis i 200, en residències.

Llegir més

 Reconeixements

El primer nadó de Barcelona neix a l’Hospital de l’Esperit Sant per segon any consecutiu

L'Àlvaro és el primer nadó de la demarcació de Barcelona d'aquest any 2017 i ha arribat al món a l'Hospital un minut després de la mitjanit. El nen, que ha pesat 3,280 quilos, ha estat un part natural. Tant la criatura com la mare es troben bé. 

És el segon any consecutiu que el primer barceloní de l'any neix a l'Hospital de l'Esperit Sant. 

Llegir més

 Centenari

Vídeo musical dels treballadors de la mà de Els Catarres per celebrar el Centenari

Més d'un centenar de professionals han participat en la gravació del lip dub commemoratiu del Centenari. El vídeo ha comptat amb la generosa col·laboració de la banda musical Els Catarres, que ha cedit la seva cançó "Invencibles" a l'organització i n'ha enregistrat una versió acústica que ha estat escrita especialment per als 100 anys de la FHES. Aquesta versió inèdita s'ha utilitzat en el making of (el vídeo que mostra com es va gravar el lip dub), on també apareix la banda catalana.

Lip dub i making of del Centenari

Informació sobre el Centenari

Llegir més

Destaquem

Us desitgem un bon any 2017!