No veieu bé l’Info FHES? Cliqueu aquí

Info FHES

Butlletí digital de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant

#74 Setembre 2017

Fundació Hospital de l'Esperit Sant

Actualitat

Els professionals de la FHES reben el reconeixement del Departament de Salut per l’atenció als ferits en l’atemptat de Barcelona

Es lliuren 24 plaques de reconeixement a representants del SEM i dels centres sanitaris on van ser ateses les persones afectades pels atacs terroristes del 17 d’agost

El Departament de Salut, amb la col·laboració dels ajuntaments de Barcelona i Cambrils, va reconèixer en un acte celebrat el 21 de setembre a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron la tasca dels professionals sanitaris i cossos d'emergències que es van mobilitzar per atendre les víctimes dels atemptats del 17 d'agost als dos municipis. L'Hospital de l'Esperit Sant és un dels 24 centres guardonats, que van rebre una placa de reconeixement.

Llegir més

 Comunicació

S’amplia i reestructura la informació del web adreçada a l’usuari

Davant la voluntat d'ampliar i reforçar la informació adreçada a l'usuari i als seus acompanyants, durant els mesos d'estiu s'ha reordenat l'apartat Usuaris del web de l'Hospital. Amb aquests canvis, l'espai es divideix ara en tres grans blocs: Assistència, Tràmits i Més informació, dintre dels quals s'hi troba tota la informació necessària per a l'estada i el pas dels pacients pel centre.

A més, s'han incorporat nous continguts relatius a l'Hospital de Dia, la dispensació ambulatòria de medicaments o l'hospitalització a domicili. D'altra banda, per tal de millorar la navegació i l'experiència de l'usuari, s'ha modificat el menú de la secció, fent-lo més visual i intuïtiu.

www.hospitalesperitsant.com/usuaris/

 Centenari

Les entrevistes íntegres del llibre del Centenari, ara al web

El llibre "Del bacil de Koch a la salut per a tothom. Cent anys de l'Hospital de l'Esperit Sant (1917-2017)", publicat en motiu del Centenari, inclou extractes d'entrevistes a una vintena de persones que han estat clau en la història de l'Hospital. La selecció d'aquesta mostra ha estat, però, una tasca àrdua i laboriosa, ja que són centenars les entrevistes que s'hi haguessin pogut incorporar, oerquè si una cosa hi ha hagut en aquests 100 anys d'Hospital, són persones amb voluntat, esforç i professionalitat, que han treballat de valent per fer de l'Esperit Sant el que és avui.

Ara, la versió íntegra d'aquestes entrevistes es pot trobar aquí.

Breus

Jornada d'actualització "Seguretat clínica a urgències, present i futur"

Dia i hora: Dijous 26 d'octubre, de 9 a 14 hores

Lloc: Sala d'actes de l'Hospital (Soterrani 1)

Organitza: Societat Catalana de Medicina d'Urgències i Emergències (SOCMUE)

Programa i inscripció

 

Xerrada: Tinc problemes per empassar. Què hi puc fer?

Del Programa de difusió d'hàbits saludables

Ponent: Sílvia Olivares, infermera

Dia i hora: Dimarts 3 d'octubre, a les 17.30 hores

Lloc: Biblioteca Can Peixauet. Av. de la Generalitat, 98-100. Santa Coloma de Gramenet

Fulletó informatiu

Exposició del Centenari al vestíbul de l'Hospital

Exposició: Del bacil de Koch a la salut per a tothom. Cent anys de l'Hospital de l'Esperit Sant (1917-2017)

Lloc: Vestíbul del Soterrani 1 de l'Hospital

Data: Fins al 15 de desembre de 2017

Més informació

Destaquem

Trasllat de l’àrea sociosanitària a la Planta 2

Els pacients ingressats a l'àrea  sociosanitària de l'Hospital, que estan a càrrec de l'equip de l'UFISS-UME, s'ubiquen des d'aquest mes a la Planta 2 de zona d'hospitalització, enlloc de a la Planta 3, on s'atenien fins ara. En aquesta àrea, un equip multidisciplinari de professionals garanteix una atenció de qualitat a persones en fase de convalescència o amb malaltia avançada i terminal.