No veieu bé l’Info FHES? Cliqueu aquí

Info FHES

Butlletí digital de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant

#85 Setembre 2018

Fundació Hospital de l'Esperit Sant

Actualitat

La renovada cafeteria de l’Hospital amplia la seva oferta gastronòmica

L’espai compta amb una nova imatge més harmònica i zones de servei ràpid

L'Hospital ha aprofitat els mesos d'estiu per a realitzar obres de millora en la cafeteria destinada al públic i el menjador dels treballadors, ambdós ubicats a la Planta 0. El resultat són uns espais més moderns i acollidors, que faciliten el flux de persones, i des dels quals s'ofereix una millorada i cuidada oferta gastronòmica, basada en una alimentació saludable.

Llegir més

 Confort de l'usuari

L’Hospital millora la intimitat dels pacients en l’àrea d’observació d’Urgències

L'Hospital ha col·locat una estructura divisòria en el control d'infermeria d'Urgències per limitar el soroll en l'Àrea d'Observació contigua i assegurar més privacitat i seguretat als pacients, especialment durant la nit. Amb aquesta millora es busca afavorir un ambient tranquil que faciliti el descans i la bona evolució d'aquests usuaris, que per la seva gravetat no poden ni anar a planta ni ser donats d'alta. La mesura contribuirà també a millorar les condicions de feina dels professionals del Servei i la tranquil·litat dels acompanyants.

Llegir més

 Reconeixements

Núria Terribas, patrona de la FHES, membre del nou Consell Assessor de Salut

La Sra. Núria Terribas, secretària i vocal del Patronat i membre del Comitè d'Ètica Assistencial de la FHES, ha estat nomenada vocal del nou Consell Assessor de Salut del Departament de Salut per aquesta legislatura, constituït el passat 13 de setembre. Aquest òrgan, format per professionals de prestigi de l'àmbit sanitari, de la medicina, de les ciències de la salut, socials i econòmiques, té per objectiu assessorar la Conselleria per tal de definir el model sanitari de Catalunya pels propers anys, d'acord amb les necessitats socials i demogràfiques, els canvis tecnològics i la sostenibilitat.

Llegir més

Breus

Xerrada: Fem servir bé els antibiòtics?

Del Programa de difusió d'hàbits saludables

Ponent: Núria Miserachs, farmacèutica

Dia i hora: Dimarts 2 d'octubre, 17.30 h.

Lloc: Biblioteca Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet

Fulletó informatiu

Xerrada: Activem la nostra memòria

Del Programa de difusió d'hàbits saludables

Ponents:

Dra. Rosa Rosado, metgessa de la Unitat Funcional Interdisciplinària Sociosanitària (UFISS)

Sra. Maribel Moyano, treballadora social de l'UFISS

Dia i hora: Dijous 15 de novembre, 17.15 h.

Lloc: Seu d'APRODISA, Sant Adrià de Besòs.

Fulletó informatiu

Destaquem

Millores al web

L'Hospital ha millorat alguns aspectes del seu web a fi de facilitar-ne la usabilitat i la navegació i de reforçar-hi la presència d'algunes àrees estratègiques com la Docència i la Recerca, dotant-les de més pes dintre de la pàgina. L'organització potencia el  web per consolidar-lo com una eina de contacte fàcil i àgil amb els seus usuaris. Per això, hi implementa millores i en renova contingut de forma continuada.

Llegir més