No veieu bé l’Info FHES? Cliqueu aquí

Info FHES

Butlletí digital de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant

#88 Desembre 2018

Fundació Hospital de l'Esperit Sant

Actualitat

L’Hospital posa en marxa un nou sistema per informar els familiars dels pacients mentre són operats

S'envien SMS als acompanyants per comunicar els diferents passos del procés quirúrgic i aportar-los tranquil·litat durant l’espera.

La FHES ha implantat un sistema d'informació telefònica per als acompanyants dels pacients que estan sent operats al centre. Aquesta comunicació, basada en l'enviament d'SMS a la persona que el pacient hagi designat com a interlocutor amb l'Hospital, té com a objectiu informar sobre els diferents passos del procés quirúrgic per disminuir, així, l'habitual inquietud que senten els familiars durant una intervenció.

Llegir més

 Professionals

El 26% dels professionals de l'Hospital s’ha vacunat contra la grip

La campanya de vacunació antigripal d'enguany a l'Hospital ha finalitzat amb un 26% dels professionals immunitzats contra el virus, una xifra un 5% superior a la de l'any passat, quan van ser poc més del 21%. En nombres absoluts, han estat 203 treballadors els que s'han vacunat, enfront els 154 de l'any passat, número similar al dels anys anteriors. El 90% dels vacunats han estat personal assistencial.

Aquest marcat increment es deu, en part, als efectes de les sessions informatives sobre la importància de la vacunació promogudes des del Comitè Seguretat i Salut, a les quals han assistit 117 professionals.

Llegir més

 Patronat

Joan Lluís Piqué, nou patró de la FHES

Joan Lluís Piqué Sánchez ha estat elegit nou vocal del Patronat de la FHES. Piqué acumula un gran bagatge professional en atenció a les persones en l'àmbit sanitari i és un gran coneixedor del Barcelonès Nord. Entre d'altres responsabilitats, ha estat Gerent d'Atenció Ciutadana del CatSalut durant una llarga temporada i responsable de projectes internacionals d'avaluació de polítiques sanitàries. És coneixedor profund del món de les fundacions i membre del Patronat de la Fundació Eulàlia Torras de Beà, dedicada a la salut mental d'infants i adolescents.

Piqué s'incorpora al Patronat com a representant de la societat civil en substitució de Núria Terribas, que passa a ser patrona designada pel Departament de Salut.

 Nadal

Les festes de Nadal arriben carregades de creativitat i solidaritat

Celebrar les festes de Nadal reforçant valors com la creativitat, la solidaritat o el treball en equip. Aquest és l'objectiu de les diverses activitats previstes per la FHES per als propers dies, entre les quals hi ha un concurs de fotografia, el tradicional homenatge als professionals jubilats o la visita dels Reis Mags, accions que tindran com a protagonistes tant a treballadors com a pacients.

Llegir més

 Reconeixements

El Dr. Enric Noguera, Premi Ciutat de Santa Coloma

El Dr. Enric Noguera, un dels impulsors de la conversió del sanatori en hospital general, ha rebut el Premi Ciutat de Santa Coloma a títol pòstum. Aquests guardons, concedits per l'Ajuntament cada dos anys, distingeixen persones o entitats que han tingut una actuació rellevant o han fet serveis extraordinaris a la ciutat.

L'acte de lliurament dels premis va tenir lloc el passat 12 de desembre al Teatre Segarra i va comptar amb la presència dels familiars del Dr. Noguera, que van recollir el premi. Els  guardons tenen un caràcter honorífic i no comporten cap remuneració econòmica.

Destaquem

.