No veieu bé l’Info FHES? Cliqueu aquí

Info FHES

Butlletí digital de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant

#95 Juliol 2019

Fundació Hospital de l'Esperit Sant

Actualitat

L’Hospital renova l’acreditació AMED per promoure la dieta mediterrània

El centre compta amb aquest reconeixement de l’Agència de Salut Pública de Catalunya des de 2013.

Aquest reconeixement valora, entre d'altres ítems, la utilització d'oli d'oliva per cuinar i amanir, l'abundància de verdures, hortalisses i llegums, o la inclusió de fruita fresca a les postres. L'acreditació és una mostra més del compromís de l'Hospital amb les persones, la salut i la vida sana. En la mateixa línia, des de l'any passat la FHES ofereix menjar a la carta als usuaris d'Hospitalització, que poden escollir diàriament entre una gran varietat de plats, en funció de la dieta que necessiten.

Llegir més

Destaquem

La Memòria d’activitat 2018 ja està disponible

Gran part dels projectes de l'any han anat encaminats a millorar el confort i la seguretat dels pacients.

L'Hospital de l'Esperit Sant ha editat la seva memòria de l'any 2018, que recull informació de l'activitat que ha dut a terme l'organització i dels esdeveniments que hi han tingut lloc durant aquest període.

La publicació de la memòria anual suposa per a la Fundació un exercici de transparència que posa al descobert l'esforç i la dedicació que acompleixen tots els professionals en la seva tasca diària. Un compromís que permet a l'Hospital oferir cada dia un millor servei als usuaris i, a la vegada, donar una resposta més àgil a les necessitats de les persones del territori que depositen hi la seva confiança.

Llegir més