No veieu bé l’Info FHES? Cliqueu aquí

Info FHES

Butlletí digital de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant

#99 Desembre 2019

Fundació Hospital de l'Esperit Sant

Actualitat

La cirurgia segura, un punt fort de l'Hospital de l'Esperit Sant

El llistat de verificació per prevenir errors durant les intervencions quirúrgiques es compleix en el 92% dels casos.

La realització del check list, o llistat de verificació quirúrgic, evita un gran nombre d'incidències i esdeveniments adversos greus, i fins i tot letals, durant les cirurgies. A la Fundació Hospital de l'Esperit Sant fa anys que es treballa per tal d'aplicar de forma correcta i sistemàtica aquesta eina de seguretat per als pacients. Una intensa tasca que ha contribuït a que avui aquest procediment s'apliqui íntegrament en el 92% dels pacients intervinguts de cirurgia programada.

Llegir més

 Reconeixements

L'Hospital obté el 4t lloc en els premis TOP 20 per l'àrea de múscul-esquelètic

La Fundació Hospital de l'Esperit Sant ha obtingut el 4t lloc en l'àmbit de múscul-esquelètic en la nova edició dels premis Hospitals TOP 20, atorgats per IASIST (a partir del gener, IQVIA HEALTH CARE). Tot i que amb aquesta plaça no li correspon guardó i baixa un lloc respecte de l'any passat, es tracta d'una posició destacada tenint en compte que 73 centres de tot l'Estat optaven al premi en aquesta àrea.

Llegir més

 Coneixement

Un centenar de professionals s'actualitza en migranya a la FHES

La IX Jornada de Migranya a Catalunya va reunir el passat divendres 13 de desembre un centenar de professionals sanitaris a l'Hospital de l'Esperit Sant. La sessió va constar de 4 taules, centrades en el diagnòstic de la malaltia, la migranya amb aura, l'abús de l'analgèsia en migranya crònica i les perspectives de tractament de la patologia.

Llegir més

 Nadal

Tens un desig per l'any que comença? Vine a compartir-lo a l'Hospital

La Casa dels desitjos s'ha instal·lat al vestíbul de l'Hospital de l'Esperit Sant perquè tothom hi pugui penjar els seus anhels i somnis per l'any vinent. Amb aquesta activitat, promoguda per un grup de treballadors, l'Hospital convida a tothom a escriure un desig en un paper i penjar-lo a la Casa. L'objectiu és posar per escrit allò que més desitgem que es compleixi en els propers mesos.

Llegir més

Destaquem

La FHES us desitja bones festes!