No veieu bé l’Info FHES? Cliqueu aquí

Info FHES

Butlletí digital de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant

#105 Desembre 2020

Fundació Hospital de l'Esperit Sant

Actualitat

L’Esperit Sant ja ha implantat sensors que mesuren la glucosa a 118 pacients amb diabetis

L’accés als dispositius es duu a terme mitjançant la indicació per part del endocrinòleg i permeten un millor control de la diabetis i un increment de la qualitat de vida

El servei d'Endocrinologia i Nutrició de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant va posar en marxa, ara fa un any i mig, el Programa de monitorització contínua de glucosa en pacients amb diabetis tipus 1, una eina que permet el seguiment continuat dels nivells de glucosa.

Llegir més

 Professionals

Les sessions clíniques del Servei d’Urgències de l’Esperit Sant es passen a fer en format virtual

El Servei d'Urgències de la FHES ha posat en marxa un nou cicle de sessions clíniques en format virtual. D'aquesta manera s'ha aconseguit molta més participació per part dels professionals implicats ja que es facilita la conciliació entre els diferents horaris de treball.

Llegir més

 Professionals

Més de 150 professionals de la FHES estan formats en l’atenció a la Disfàgia

L'atenció a la disfàgia és un dels punts forts de la FHES ja que compta amb un Grup de treball de Disfàgia que impulsa contínuament diferents actuacions per seguir treballant per millorar l'abordatge de la disfàgia. En aquest sentit més de 160 professionals sanitaris van passar, durant el 2019, pels cursos de formació impulsats pel centre.

Llegir més

 Nadal

Els voluntaris de la FHES escriuen cartes d’ànim per als pacients ingressats durant els dies de Nadal

La situació actual de la pandèmia no permet que els voluntaris puguin estar presents als hospitals, però l'equip de voluntaris de l'Hospital Esperit Sant vol estar al costat dels pacients que durant aquestes festes hauran de passar per l'Hospital.

Llegir més

 Reconeixements

El Dr. Sobrino, nou president de la Societat Catalana d’Hipertensió Arterial i Risc Vascular

El Dr. Javier Sobrino, Cap de Medicina i de Recerca de la FHES, ha estat elegit com a president de la Societat Catalana d'Hipertensió Arterial i Risc Vascular. La Dra. Maria Jesús Adrián, Cap d'Urgències i membre de la unitat d'Hipertensió Arterial de l'Hospital també formarà part de la junta directiva.

 

Llegir més

Destaquem

Bones Festes i un millor 2021!