No veieu bé l’Info FHES? Cliqueu aquí

Info FHES

Butlletí digital de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant

#106 Gener 2021

Fundació Hospital de l'Esperit Sant

Actualitat

La FHES ha realitzat més de 50 intervencions de Mohs en el tractament del càncer de pell durant el 2020

La cirurgia microgràfica de Mohs és una tècnica quirúrgica acurada que permet extirpar tumors cutanis de forma completa estalviant el màxim de pell sana

Des de que el dermatòleg Dr. Alessandro Greco va incorporar aquesta tècnica a l'Hospital, ara fa un any, ja s'han realitzat 54 intervencions. Aquest tipus de cirurgia permet eliminar completament el tumor i, alhora, conservar el màxim de teixit sa possible. La freqüència de reaparició del tumor després que es realitzi aquesta tècnica és menor de l'1%.

Llegir més

 Coronavirus

Els professionals es comencen a vacunar contra la COVID-19

La Fundació Hospital de l'Esperit Sant ja ha començat la campanya de vacunació contra la COVID-19 entre els seus professionals. Vacunar-se és una responsabilitat col·lectiva per aconseguir la immunitat de grup i minimitzar l'impacte del virus.

Llegir més

 Professionals

100 professionals de l’Hospital han participat en el taller de Suport Vital Avançat

L'objectiu de la formació és dotar tots els professionals d'urgències de les habilitats i competències necessàries per al tractament d'una aturada cardiorespiratòria.

Llegir més

 Seguretat del pacient

Les caigudes de pacients hospitalitzats es mantenen per sota del llindar recomanat

Durant el 2021, des del grup de treball Grup de Treball de Prevenció de Caigudes i Contencions de la FHES es revisaran les estratègies i els protocols vigents per tal de seguir promovent la millora de la pràctica mèdica i d'infermeria per reduir el nombre de caigudes hospitalàries.

Llegir més

 Professionals

L’Esperit Sant dona productes d’alimentació infantil al Banc d’Aliments

Des del Servei de Farmàcia de la FHES s'han donat diferents lots de productes d'alimentació infantil per a les famílies amb nadons ateses des del Banc d'Aliments de Santa Coloma de Gramenet per mitjà de l'equip de voluntariat de Creu Roja.

Llegir més

Destaquem

L'Hospital, protagonista del Calendari de les dones 2021 de l'Ajuntament de Santa Coloma

Sota el títol "Dones Essencials",està dedicat a les dones que han mantingut els serveis bàsics de la ciutat en els moments més durs de la pandèmia. Des de la Fundació Hospital Esperit Sant han participat un grup de professionals com a mostra representativa de diferents perfils professionals que treballen al centre.

Llegir més