No veieu bé l’Info FHES? Cliqueu aquí

Info FHES

Butlletí digital de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant

#108 Març 2021

Fundació Hospital de l'Esperit Sant

Actualitat

L’Hospital Esperit Sant incorpora polseres de color vermell per identificar els pacients que pateixen alguna al·lèrgia

El braçalet de color vermell permetrà alertar l'equip de salut respecte a aquesta condició i prevenir que es produeixin fets potencialment perillosos per als usuaris hospitalitzats

La FHES ha implantat, durant aquest 2021, un nou model de polseres que incorpora polseres de color vermell per identificar els pacients que pateixen alguna al·lèrgia registrada a la història clínica. Aquests pacients es diferencien de la resta, que porten la polsera de color groc. El braçalet de color vermell permetrà alertar l'equip de salut respecte a aquesta condició i prevenir que es produeixin fets potencialment perillosos per als usuaris hospitalitzats.

Llegir més

LA FHES a la Televisió de Badalona

El passat dimarts 4 de març, el Dr. Vicenç Perelló, Director Gerent de la FHES, va ser un dels protagonistes del programa Badalona Tres60 de la Televisió de Badalona on va explicar la posada en marxa de la nova aplicació adreçada als familiars que esperen a l'Àrea d'Urgències. Durant l'entrevista també es va fer un repàs dels principals indicadors de la pandèmia de l'Hospital Esperit Sant.

Llegir més

Compromesos amb el medi ambient: nous gots i culleres a les màquines de vending

Totes les màquines de vending de l'Hospital Esperit Sant ja dispensen gots compostables i culleres de fusta de material biodegradable. Amb aquesta actuació, que compta amb el compromís i col·laboració de l'empresa Alliance Vending, apostem per donar un pas més i aplicar accions de sostenibilitat amb les màquines de vending instal·lades a la FHES.

Llegir més

La FHES participa a la crònica del Servei Català de la Salut sobre l’any COVID

El Cap de la unitat de Salut Laboral de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant, Miquel Torres, és un dels protagonistes de l'espai web que ha posat en marxa el Servei Català de la Salut amb l'objectiu de fer un repàs de tot el que ha suposat la irrupció del coronavirus al sistema sanitari i que recull diferents experiències viscudes pels sanitaris.

Llegir més

L’Hospital edita un díptic sobre la nova aplicació adreçada a familiars que esperen a Urgències

L'Hospital Esperit Sant ha editat un díptic informatiu sobre la nova aplicació que permet informar els familiars del seguiment dels pacients a l'Àrea d'Urgències. Per mitjà d'una pantalla a la sala d'espera o des del web de l'Hospital es pot conèixer en temps real en quina situació es troba el pacient .

Llegir més

Agraïment de l’Esplai Mainada als professionals de la FHES

Els nens i nenes i l'equip de monitors de l'Esplai Mainada de Santa Coloma de Gramenet han fet arribar un vídeo que recull diferents dibuixos que han elaborat pels professionals de l'Hospital Esperit Sant. Amb aquest detall han volgut mostrar el seu suport i agraïment als treballadors i treballadores de l'Hospital que, des de fa un any, estan fent front a la situació pandèmica que estem vivint.

Llegir més