No veieu bé l’Info FHES? Cliqueu aquí

Info FHES

Butlletí digital de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant

#59 Desembre 2015

Fundació Hospital de l'Esperit Sant

Actualitat

Diverses entitats colomenques, entre les quals l’Hospital, recapten 1.500 € per a la Marató de TV3

La FHES va oferir consells dietètics per controlar la diabetis i evitar l'obesitat des d'un estand instal·lat a la plaça de la Vila el dia 13 de desembre

Llegir més

 Reconeixements

Festal de Nadal i homenatge als treballadors jubilats i veterans

El passat dia 18 de desembre va tenir lloc la tradicional festa de Nadal de l'Hospital, que va incloure un homenatge als 6 professionals que s'han jubilat aquest any i a la vintena que han complert 25 anys treballant a l'organització. L'acte va comptar amb la projecció d'un emotiu i divertit vídeo sobre l'Antic Hospital, protagonitzat per alguns dels treballadors que en van viure els inicis, i va finalitzar amb un aperitiu per a tothom.

 Professionals

Virginia Martínez, Doctora en Farmàcia per la Universidad de Granada

Virginia Martínez, farmacèutica de la FHES des de fa 2 anys i mig, ha obtingut el seu doctorat en farmàcia després de presentar el passat 27 de novembre la seva tesi, Patró de supervivència dels antagonistes del factor de necrosi tumoral en artritis reumatoide, a la Sala de Graus de la Facultat de Farmàcia de Granada. El treball ha estat dirigit pel Dr. D. Miguel Ángel Calleja Hernández, cap de Servei de l'Hospital Universitario Virgen de las Nieves (Granada) i President de la Sociedad Española de Farmacia Hospitalaria.  

 Reconeixements

Santi Solsona, en el llistat Top Doctors dels millors especialistes mèdics privats de Catalunya

El traumatòleg Santi Solsona ha estat escollit entre els millors metges especialistes privats de Catalunya per Top Doctors, la plataforma líder en identificació de facultatius de primer nivell a l'Estat espanyol i els Estats Units, que treballa perquè els pacients puguin trobar fàcilment el millor metge especialista per al seu cas.   Els professionals nominats han estat seleccionats pels mateixos especialistes en base a la seva formació, les seves habilitats clíniques i el temps, l'atenció i les cures extraordinàries que ofereixen als seus pacients. Santi Solsona treballa a l'Hospital des del 2007 i exerceix, en paral·lel, activitat privada.  

Breus

Obres en la zona de triatge i visita ràpida d'Urgències

Per tal de facilitar la feina dels professionals en la zona de triatge i de visita ràpida d'Urgències i millorar l'atenció i el confort que s'ofereix l'usuari, en els propers dies es duran a terme treballs de millora en aquesta àrea.

Lamentem els inconvenients que aquests treballs puguin causar al Servei.

Canvi d’ascensor per arribar al servei de dispensació ambulatòria de medicaments

L'ascensor d'ús general ubicat al costat de Seguretat (Planta 0), és la nova i única via per accedir al Servei de dispensació ambulatòria de medicaments, situat al Soterrani 3. Es reforça, així, el nou circuit que han de seguir els usuaris d'aquest servei, que des del mes de setembre han de passar pel gestor de cues (Qmatic) abans de la seva visita.  

Entrevista

Sònia Bellavista, cap de la Unitat d’Atenció a l’Usuari

“El pacient valora cada cop més la professionalitat i el vessant humà dels nostres treballadors”

Llegir més

Destaquem

La FHES us desitja bones festes i feliç 2016