No veieu bé l’Info FHES? Cliqueu aquí

Info FHES

Butlletí digital de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant

#84 Juliol 2018

Fundació Hospital de l'Esperit Sant

Actualitat

Els hospitals de l’Esperit Sant i Germans Trias projecten una nova aliança en Ginecologia i Obstetrícia

L'objectiu és oferir una assistència integral en aquesta especialitat a les pacients del Barcelonès Nord

Els serveis de Ginecologia i Obstetrícia de la FHES i de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol començaran a treballar en breu de manera coordinada amb la finalitat d'establir una nova aliança estratègica. L'objectiu d'aquesta col·laboració serà crear una cartera de serveis conjunta en aquesta especialitat que permeti millorar l'eficiència dels serveis i oferir una assistència integral a les pacients del Barcelonès Nord.

Llegir més

 Confort de l'usuari

Obres a la cafeteria de l’Hospital entre el 30 de juliol i el 7 de setembre

Les obres de millora de la cafeteria destinada al públic extern de l'Hospital començaran el dia 30 de juliol i s'estendran fins el 17 d'agost. Durant aquest període s'habilitarà un accés exterior des de la terrassa a la cafeteria interna per tal que tots els usuaris en puguin fer ús de forma temporal.

Un cop finalitzada aquesta fase de l'obra, els treballs continuaran en la cafeteria interna, destinada als treballadors, i s'allargaran previsiblement fins el dia 7 de setembre.

La remodelació de la cafeteria és fruit d'un acord entre l'Hospital i l'empresa Arcasa, responsable de la restauració al centre, i comportarà una millora de la qualitat i el confort tant per a treballadors com per a usuaris i acompanyants.

 Patronat

Joaquim Fernàndez, nou vicepresident del Patronat de la FHES

Des del passat 28 de juny, el Sr. Joaquim Fernàndez Angelats és el nou vicepresident del Patronat de la Fundació en substitució de la Sra. Àngels Valls i Valls, que continua en aquest òrgan com a vocal.

El Sr. Fernàndez es va incorporar al Patronat com a vocal l'any 2015 i està estretament vinculat a la ciutat de Santa Coloma. L'any 2010, Fernàndez es va jubilar desprès d'una dilatada experiència professional en diversos càrrecs directius. El nou vicepresident és expert en e-learning i ha desenvolupat una intensa activitat pastoral des dels anys setanta i fins a l'actualitat.

Llegir més

 Infraestructures

L’Ajuntament de Santa Coloma inicia les obres de l’antic Pavelló B

Els treballs per transformar l'antic Pavelló B de l'Hospital de l'Esperit Sant en un centre de formació de persones amb dificultats d'accés al mercat laboral han començat fa unes setmanes. L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a qui la FHES va cedir l'edificació fa un any, ja ha avançat en l'enderroc d'una construcció annexa i està enretirant runa.

La cessió d'aquest edifici a l'Ajuntament suposa una important contribució a la ciutat de Santa Coloma per part de la Fundació, que en nombroses ocasions ha explicitat la voluntat de buscar per a la rehabilitació de la seva muntanya usos que generin un rendiment social.

Llegir més

 Docència

La FHES participa en el II Fòrum Ciutat Universitària de Santa Coloma

Dimarts 3 de juliol va tenir lloc el Segon Fòrum Santa Coloma Ciutat Universitària amb l'objectiu de donar visibilitat a les activitats promogudes per les institucions promotores de Santa Coloma Ciutat Universitària, entre les quals es troba l'Hospital.

Durant la sessió del II Fòrum es va presentar la nova revista "Gramenetum" impulsada per Joan Carles Mas, Coordinador del Comitè Assessor d'Estudis de Santa Coloma Ciutat Universitària, juntament amb Josep Maria Cortés, President de la FHES, Pilar López, Joaquín García, Màrius Rubiralta i Cristina López, com a secretària de redacció.

Llegir més

Destaquem

Memòria d'activitats 2017

Llegir més