Els hospitals de l’Esperit Sant i Germans Trias projecten una nova aliança en Ginecologia i Obstetrícia

L'objectiu és oferir una assistència integral en aquesta especialitat a les pacients del Barcelonès Nord

Els serveis de Ginecologia i Obstetrícia de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant (FHES) i de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, pertanyent a l'Institut Català de la Salut (ICS), començaran a treballar en breu de manera coordinada amb la finalitat d'establir una nova aliança estratègica. L'objectiu d'aquesta col·laboració serà crear una cartera de serveis conjunta en aquesta especialitat que permeti millorar l'eficiència dels serveis i oferir una assistència integral a les pacients del Barcelonès Nord. 

Aquest treball coordinat és fruit d'un acord impulsat pel Servei Català de Salut que arriba després dels bons resultats assolits en les aliances que la FHES i l'ICS mantenen ja des de fa temps en els àmbits de l'atenció primària, urologia, neonatologia i anatomia patològica, i més recentment, de la cirurgia plàstica. La nova aliança territorial en Ginecologia i Obstetrícia s'inspira, en certa manera, en altres acords exitosos dins d'aquest camp establerts en el sistema sanitari català, a la vegada que aprofitarà les sinergies i les oportunitats de millora que es generen al Barcelonès Nord.

El model territorial que suposarà aquesta nova aliança va més enllà de l'històric lligam entre l'àmbit d'influència d'un centre sanitari i les infraestructures físiques del mateix, és a dir, entre la relació entre d'un hospital i d'una zona de referència nítida. Quan es consolidi aquest nou acord, l'àrea d'influència s'ampliarà i s'hi incorporarà la responsabilitat mancomunada de les dues entitats aliades.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Els responsables dels dos centres van signar l’acord que permetrà crear una cartera de serveis conjunta