Tinc una prova

Com fer un canvi d'hora per una visita
Us preguem que, en cas que no pugueu assistir a la visita que teniu programada, ens aviseu amb suficient antelació per poder donar aquesta hora a una altra persona.
Per fer-ho, truqueu al telèfon 93 567 75 65 de dilluns a dijous de 9 a 17.30 hores i divendres de 9 a 15 hores, per tal de desprogramar-la. Rebreu una nova data per a la vostra cita.

És imprescindible que seguiu les recomanacions que us hauran donat abans de fer la prova, ja que del contrari aquesta no es podrà fer.

Programació

Les proves han de ser sol·licitades per un facultatiu d'Atenció Primària o per d'altres serveis del mateix Hospital. És a dir, no podeu demanar-les per iniciativa pròpia.

La vostra prova por tenir lloc al mateix Hospital, al CAP Santa Coloma, on la FHES hi té l'atenció especialitzada, o en un altre centre. El lloc estarà indicat en la vostra carta de citació. En cas que la prova es realitzi en un altre centre, el personal administratiu que us atén us informarà de tots els tràmits que heu de seguir.

Si la prova requereix anestèsia, el metge us informarà de com funciona el procediment i dels seus riscos associats, i haureu de signar prèviament el Consentiment Informat per a la pràctica de la sedació.

RECOMANACIÓ
Actualitzeu de tant en tant les vostres dades als taulell. Comproveu si són les correctes perquè no hi hagi problemes quan us haguem de contactar.  

Què heu de portar el dia de la visita

 • La Targeta Sanitària Individual (TSI)
 • La carta de citació
 • Tota la documentació que us hagi indicat el vostre metge
 • No oblideu seguir totes les normes de preparació que us hem facilitat a l'Hospital

Valideu la vostra visita

Quan arribeu, dirigiu-vos a les torres del gestor de cues (Qmatic) situades davant del taulell d'Informació i Programació a la Planta 0. Introduïu-hi la Targeta Sanitària Individual (TSI) i us sortirà un tiquet que indicarà l'hora, la sala d'espera i la consulta on us heu de dirigir per ser visitats. Això servirà per confirmar la vostra arribada a l'Hospital.

Aneu cap a la sala d'espera i allà sereu avisats per mitjà d'una pantalla de TV i una alerta sonora.

Per preservar la vostra intimitat i complir amb la normativa de protecció de dades, enlloc del vostre nom en el tiquet i en la pantalla apareixerà un codi alfanumèric. Aquest codi és personalitzat i us identifica, així que tant si teniu diverses cites en un mateix dia, o bé si les teniu en dies diferents, aquest codi serà sempre el mateix.

Dispensació ambulatòria de medicaments

Si heu de recollir medicació a l'Hospital per indicació mèdica, abans de la visita haureu de passar també obligatòriament per les torres del gestor de cues (Qmatic) de la Planta 0. Un tiquet us indicarà que heu d'adreçar-vos a l'Àrea de Dispensació Ambulatòria del Servei de Farmàcia (Soterrani 3).

Més informació

És important...

 • Veniu acompanyats d'una sola persona.
 • Procureu no venir abans de l'hora de la cita per estalviar-vos esperes innecessàries.
 • Seguiu les recomanacions que us hauran donat abans de fer la prova, ja que del contrari no es podrà fer.
 • Col·laboreu amb l'equip que us atén i respecteu les normes de la institució. Es tracta de millorar, entre tots, l'assistència sanitària que us oferim.
 • No porteu joies, diners o altres objectes de valor, i si ho feu, deixeu-los als vostres familiars. Recordeu que l'Hospital no es fa responsable de cap objecte de la vostra propietat.
 • Si necessiteu un justificant conforme us hem visitat, sol·liciteu-lo al taulell de Programació.
 • Si teniu dubtes i/o necessiteu algun aclariment, adreceu-vos al personal de la vostra consulta.