Estaré ingressat a casa

Professionals de la Unitat d'Hospitalització a Domicili

Si us hem visitat al Servei d'Urgències o esteu hospitalitzats, és possible que us proposem seguir l'hospitalització al vostre domicili o a la residència assistida on viviu. En aquest cas, l'equip de professionals de la Unitat d'Hospitalització a Domicili, formada per metges de Medicina Interna i infermers, seran els responsables del vostre seguiment.  

L'Hospitalització a domicili és un programa assistencial per mitjà del qual es proporcionen cures i atencions de nivell hospitalari al domicili dels pacients amb l'objectiu d'aconseguir una atenció més personalitzada, disminuir riscos i evitar o escurçar l'estada a l'hospital. Aquesta reducció del temps d'ingrés suposa un gran avantatge per al pacient, que pot gaudir del confort del seu domicili sense renunciar a l'atenció especialitzada que necessita.

En cas que el vostre metge us proposi seguir aquest tipus d'atenció i que l'accepteu, l'equip assistencial es posarà en contacte amb vosaltres per concertar la primera visita.

El servei es realitza de dilluns a diumenge de 8 a 15 hores. També disposareu d'un telèfon per comunicar-vos amb els professionals quan us faci falta.

Quan l'Hospitalització a domicili ja no sigui necessària, rebreu l'alta i continuareu la vostra assistència amb el vostre metge especialista o amb el vostre metge de l'Atenció Primària.

Hospitalització en residències de Santa Coloma de Gramenet

A més de desplaçar-se als domicilis particulars, la Unitat d'Hospitalització a Domicili es trasllada també als centres geriàtrics de Santa Coloma. D'aquesta manera, s'evita el trasllat a l'Hospital dels pacients fràgils que necessiten atenció sanitària i que, d'una altra manera, haurien de visitar el servei d'urgències i, en molts casos, ingressar-hi.

Per a la realització d'aquest servei, la UHD es coordina amb totes les residències implicades de la ciutat, adaptant-se a la forma de treballar de cadascuna d'elles i buscant el màxim benestar dels pacients.