He d'ingressar

Com anul·lar una intervenció
Us preguem que, en cas que no pugueu assistir a l'Hospital en el dia i l'hora fixats per ingressar, truqueu amb antelació al telèfon 93 386 96 48 o al 93 386 02 02 de 9 a 15 hores, on us reprogramaran la cita.

Quan arribeu a l'Hospital, dirigiu-vos a la Unitat d'Admissions, que està ubicada al vestíbul de la Planta 0. Allà us demanaran les vostres dades i us indicaran la planta, l'habitació i el llit on heu d'ingressar.

Si el vostre ingrés és per una intervenció quirúrgica, cal que vingueu en dejú des de la mitja nit del dia anterior (no ingeriu ni aliments ni begudes).

Un cop a la planta, us acollirà el personal d'infermeria, que us explicarà el funcionament de la Unitat d'Hospitalització i us lliurarà la Guia d'hospitalització. Llegiu-la amb atenció, ja que us pot resoldre molts dubtes.  

Descarregueu la Guia d'hospitalització

Durant l'ingrés, el metge us informarà de l'evolució de la vostra malaltia. Cal que seguiu les indicacions de l'equip assistencial per facilitar la vostra recuperació i la vostra comoditat.

L'hospitalització convencional

L'hospitalització convencional és aquella adreçada als pacients amb alguna patologia mèdica o quirúrgica que, per la seva situació clínica, per millorar el seu estat de salut necessiten una atenció continuada que no es pot prestar de forma ambulatòria.

La cirurgia d'hospitalització comprén les intervencions quirúrgiques realitzades amb anestèsia general, local, regional o sedació, que després de la intervenció necessitaran d'una estada hospitalària, la majoria de vegades, d'entre 1 i 5 nits. Només en casos de cirurgia abdominal digestiva de més complexitat hi haurà necessitat d'ingressos més perllongats.

Descarregueu el full d'informació sobre cirurgia d'hospitalització

Documentació necessària per ingressar

 • DNI, NIE o passaport
 • Targeta Sanitària Individual (TSI)
 • Si és necessari, l'acreditació de l'entitat asseguradora o la targeta sanitària internacional

Medicaments

Si preneu algun medicament, porteu-lo i digueu-ho al metge o al personal d'infermeria. Comuniqueu-los si sou al·lèrgics a algun medicament. També és important que porteu els informes, les radiografies i altres proves que tingueu al vostre domicili i que puguin ser necessàries per a la vostra assistència.

Articles d'ús personal

Quan ingresseu, cal que porteu alguns articles d'ús personal:

 • Necesser d'higiene personal: sabó, pasta dentífrica, pinta, colònia, etc.
 • Un parell de camises de dormir i/o pijames, bata o batí (porteu roba còmoda)
 • Sabatilles (preferentment tancades)

Objectes de valor

No porteu joies, diners o altres objectes de valor, i si ho feu, deixeu-los als vostres familiars. Si porteu pròtesi dental extraïble, ulleres, lents de contacte o aparell auditiu, comuniqueu-ho al personal d'infermeria. Recordeu que l'Hospital no es fa responsable de cap objecte de la vostra propietat.

Informació als acompanyants durant una cirurgia

L'Hospital informarà al vostre acompanyant de l'evolució de la vostra intervenció mitjançant l'enviament d'SMS. L'objectiu d'aquest sistema és aportar als vostres familiars tranquil·litat i que tinguin la llibertat de no haver d'estar a la sala d'espera mentre duri l'operació.

Com funciona?
 • El vostre acompanyant ha d'omplir el document que us donaran a Admissions amb el seu número de telèfon mòbil i lliurar-lo a la infermera del Bloc Quirúrgic.
 • Durant la intervenció, haurà de tenir a mà el mòbil i anar comprovant els SMS.
 • En rebre l'SMS de final de cirurgia, haurà d'acudir a la Sala d'Espera del Bloc Quirúrgic, i esperar que el metge l'avisi per megafonia.
 • Quan us traslladin a planta, se li enviarà un nou missatge perquè pugi a l'habitació que li han assignat.
 • El dia de la intervenció es lliurarà més informació des Admissions del Pacient Quirúrgic.

Hospital docent

Com a hospital docent, la FHES imparteix formació, entre d'altres estudis, de medicina, infermeria, fisioteràpia, farmàcia, nutrició i tècnics de documentació, radiologia i laboratori. El centre també està acreditat per a la formació especialitzada MIR. Si no manifesteu el contrari, segons la LOPD 15/1999 i l'ordre SSI/81/2017, els estudiants acreditats podran accedir a la vostra història clínica i participar en la vostra assistència, amb prèvia informació del professional responsable.

Televisió, telefonia i wifi

Els usuaris ingressats i els seus acompanyants disposen d'un sistema de televisió, telefonia i internet (wifi) de pagament. Aquests serveis es poden contractar des de la mateixa habitació, per separat o en forma de paquet (televisió + wifi). Per al seu funcionament cal adquirir una targeta microxip en les màquines expenedores, ubicades en cada planta d'Hospitalització i en la Planta 0.

Quan marxeu, recordeu-vos d'endur-vos la targeta, ja que si hi queden diners els podeu utilitzar en un altre moment. També la podreu utilitzar a l'Hospital Germans Trias i Pujol, en cas que us hi traslladin, ja que el centre badaloní disposa del mateix sistema. 

Llits per als acompanyants

L'Hospital ofereix als acompanyants dels pacients ingressats la possibilitat de disposar d'un llit durant una o diverses nits.

Aquest servei s'ofereix des d'Admissions, a la Planta 0, i depèn de la disponibilitat de llits lliures en el moment de l'ingrés. Adreceu-vos al taulell o informeu-vos-en al telèfon 93 386 02 02 Ext. 4266.

Consulteu el fulletó informatiu