M'he de visitar a l'Hospital de Dia

Com fer un canvi d'hora per una visita o prova
Us preguem que, en cas que no pugueu assistir a la visita que teniu programada, ens aviseu amb suficient antelació per poder donar aquesta hora a una altra persona.
Per fer-ho, truqueu al telèfon 93 567 75 65 de dilluns a dijous de 9 a 17.30 hores i divendres de 9 a 15 hores, per tal de desprogramar-la. Rebreu una nova data per a la vostra cita.

L'Hospital de Dia és una àrea ambulatòria on s'atenen les persones que necessiten fer-se algun tipus de tractament o prova durant unes hores al dia (mai més de 6), sense necessitat d'haver d'ingressar. Per tant, després de rebre aquesta atenció, els pacients poden tornar al seu domicili.

Si us han d'atendre a l'Hospital de Dia és perquè el vostre metge ho ha considerat necessari, prioritzant que pugueu continuar en el vostre entorn social i familiar mentre sou atesos i que eviteu els riscos que representa un ingrés hospitalari.

Quan arribeu a l'Hospital, dirigiu-vos a les torres del gestor de cues (Qmatic) situades davant del taulell d'Informació i Programació a la Planta 0. Introduïu-hi la Targeta Sanitària Individual (TSI) i us sortirà un tiquet que indicarà l'hora, la sala d'espera i la consulta on us heu de dirigir per ser visitats. L'Hospital de Dia està ubicat al Soterrani 1 de l'Hospital, al costat d'Extraccions.

Un cop allà, el personal mèdic i d'infermeria us explicarà en què consistirà el vostre tractament i quina serà la seva durada.

L'Hospital de l'Esperit Sant disposa d'un Hospital de dia polivalent, que atén pacients amb malalties diverses, i que està format per 3 àrees diferents:

Hospital de Dia Mèdic

Compren 3 àrees diferents:

 • Unitat de Malalt Crònic: Àrea dedicada a l'atenció dels pacients crònics complexos que requereixen un tractament intensiu precoç, en coordinació amb els especialistes hospitalaris i el metge de capçalera del pacient.

 • Consulta de diagnòstic ràpid de càncer de pulmó:  Àrea on són derivats els pacients que tenen la necessitat d'un diagnòstic coordinat i ràpid d'aquest tipus de càncer.  

 • Tractaments de medicina interna: Àrea destinada a l'administració de tractaments parenterals com antibiòtics o ferroteràpia, indicats per facultatius del centre.

Hospital de Dia Onco-hematològic 

Àrea dedicada a l'atenció de pacients que precisen tractaments del càncer de forma ambulatòria o tractaments de malalties  de la sang.

Clínica del Dolor

Àrea dedicada a l'atenció a pacients amb dolor crònic, per millorar la seva qualitat de vida i la seva capacitat funcional. 

Què heu de portar el dia de la visita

 • La Targeta Sanitària Individual (TSI)
 • La carta de citació
 • Tota la documentació que us hagi indicat el vostre metge
 • Si esteu citats a una prova, no oblideu seguir totes les normes de preparació que us hem facilitat a l'Hospital.

És important...

 • Podeu venir acompanyat d'una sola persona
 • Procureu no venir abans de l'hora de la cita per estalviar-vos esperes innecessàries
 • Col·laboreu amb l'equip que us atén i respecteu les normes de la institució. Es tracta de millorar, entre tots, l'assistència sanitària que us oferim.
 • Si necessiteu un justificant conforme us hem visitat, sol·liciteu-lo al taulell de Programació.