Tinc una visita o prova

Com fer un canvi d'hora per una visita o prova
Us preguem que, en cas que no pugueu assistir a la visita o prova que teniu programada, truqueu al telèfon 93 567 75 65 de dilluns a dijous de 9 a 17.30 hores i divendres de 9 a 15 hores, per tal de desprogramar-la. Rebreu una nova data per a la vostra cita.

Primeres visites

Les primeres visites o les proves diagnòstiques a l'Hospital de l'Esperit Sant han de ser sol·licitades per un facultatiu d'Atenció Primària o per d'altres dispositius del mateix Hospital. És a dir, no podeu demanar-les per iniciativa pròpia.

Pel que fa al lloc de la visita, aquesta pot ser al mateix Hospital o al CAP Santa Coloma, on la FHES hi té l'atenció especialitzada.

Si és el primer cop que veniu a l'Hospital, passeu pel taulell de Programació per tal de verificar les vostres dades personals.

Visites de seguiment

Si us heu de tornar a visitar, el professional mèdic farà la sol·licitud i quan sortiu de la consulta podreu programar la prova als taulells de la Planta 0 i el Soterrani 1.

RECOMANACIÓ
Actualitzeu de tant en tant les vostres dades als taulell. Comproveu si són les correctes perquè no hi hagi problemes quan us haguem de contactar.  

Què heu de portar el dia de la visita

  • La Targeta Sanitària Individual (TSI)
  • La carta de citació
  • Tota la documentació que us hagi indicat el vostre metge
  • Si esteu citats a una prova, no oblideu seguir totes les normes de preparació que us hem facilitat a l'Hospital

Gestor de cues

La distribució de visites a la FHES està automatitzada. Quan arribeu, dirigiu-vos a les torres del gestor de cues (Qmatic) situades davant del taulell d'Informació i Programació a la Planta 0. Introduïu-hi la Targeta Sanitària Individual (TSI) i us sortirà un tiquet que indicarà l'hora, la sala d'espera i la consulta on us heu de dirigir per ser visitats. Això servirà per confirmar la vostra arribada a l'Hospital.

Aneu cap a la sala d'espera i allà sereu avisats per mitjà d'una pantalla de TV i una alerta sonora.

Dispensació ambulatòria de medicaments

Si heu de recollir medicació a l'Hospital per indicació mèdica, abans de la visita haureu de passar també obligatòriament per les torres del gestor de cues (Qmatic) de la Planta 0. Un tiquet us indicarà que heu d'adreçar-vos a l'Àrea de Dispensació Ambulatòria del Servei de Farmàcia (Soterrani 3).

És important...

  • Veniu acompanyats d'una sola persona
  • Procureu no venir abans de l'hora de la cita per estalviar-vos esperes innecessàries
  • Col·laboreu amb l'equip que us atén i respecteu les normes de la institució. Es tracta de millorar, entre tots, l'assistència sanitària que us oferim.
  • Si necessiteu un justificant conforme us hem visitat, sol·liciteu-lo al taulell de Programació.
  • Si teniu dubtes i/o necessiteu algun aclariment, adreceu-vos al personal de la vostra consulta.