Tinc una visita a Consultes Externes

Com fer un canvi d'hora per una visita
Us preguem que, en cas que no pugueu assistir a la visita que teniu programada, ens aviseu amb suficient antelació per poder donar aquesta hora a una altra persona.
Per fer-ho, truqueu al telèfon 93 567 75 65 de dilluns a dijous de 9 a 17.30 hores i divendres de 9 a 15 hores, per tal de desprogramar-la. Rebreu una nova data per a la vostra cita.

La vostra visita por tenir lloc al mateix Hospital de l'Esperit Sant o al CAP Santa Coloma, on la FHES hi té l'atenció especialitzada. El lloc estarà indicat en la vostra carta de citació.

Primeres visites

Les primeres visites han de ser sol·licitades per un facultatiu d'Atenció Primària o per d'altres serveis del mateix Hospital. És a dir, no podeu demanar-les per iniciativa pròpia.

Si és el primer cop que veniu a l'Hospital, passeu pel taulell de Programació per tal de verificar les vostres dades personals.

Visites de seguiment

Si us heu de tornar a visitar, el professional mèdic farà la sol·licitud i quan sortiu de la consulta podreu programar la cita als taulells de Programació de la Planta 0 i el Soterrani 1.

RECOMANACIÓ
Actualitzeu de tant en tant les vostres dades als taulell. Comproveu si són les correctes perquè no hi hagi problemes quan us haguem de contactar. 

Què heu de portar el dia de la visita

  • La Targeta Sanitària Individual (TSI)
  • La carta de citació
  • Tota la documentació que us hagi indicat el vostre metge

Valideu la vostra visita

Quan arribeu, dirigiu-vos a les torres del gestor de cues (Qmatic) situades davant del taulell d'Informació i Programació a la Planta 0. Introduïu-hi la Targeta Sanitària Individual (TSI) i us sortirà un tiquet que indicarà l'hora, la sala d'espera i la consulta on us heu de dirigir per ser visitats. Això servirà per confirmar la vostra arribada a l'Hospital.

Aneu cap a la sala d'espera i allà sereu avisats per mitjà d'una pantalla de TV i una alerta sonora.

Per preservar la vostra intimitat i complir amb la normativa de protecció de dades, enlloc del vostre nom en el tiquet i en la pantalla apareixerà un codi alfanumèric. Aquest codi és personalitzat i us identifica, així que tant si teniu diverses cites en un mateix dia, o bé si les teniu en dies diferents, aquest codi serà sempre el mateix.

Dispensació ambulatòria de medicaments

Si heu de recollir medicació a l'Hospital per indicació mèdica, abans de la visita haureu de passar també obligatòriament per les torres del gestor de cues (Qmatic) de la Planta 0. Un tiquet us indicarà que heu d'adreçar-vos a l'Àrea de Dispensació Ambulatòria del Servei de Farmàcia (Soterrani 3).

Més informació

És important...

  • Acudiu acompanyats d'una sola persona.
  • Procureu no venir abans de l'hora de la cita per estalviar-vos esperes innecessàries.
  • Col·laboreu amb l'equip que us atén i respecteu les normes de la institució. Es tracta de millorar, entre tots, l'assistència sanitària que us oferim.
  • Si necessiteu un justificant conforme us hem visitat, sol·liciteu-lo al taulell de Programació.
  • Si teniu dubtes i/o necessiteu algun aclariment, adreceu-vos al personal de la vostra consulta.