L’Hospital de l’Esperit Sant s’adhereix al projecte “No puc esperar!”

Es lliuraran targetes a les persones amb malalties inflamatòries intestinals per a que puguin utilitzar els lavabos dels establiments col·laboradors del programa

L'Hospital de l'Esperit Sant ha formalitzat recentment la seva adhesió al projecte "No puc esperar!", que buscar millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties inflamatòries intestinals, que sovint necessiten utilitzar els lavabos de forma immediata i imprevisible. Gràcies a aquesta iniciativa, les persones que disposen de la targeta "No puc esperar!", poden utilitzar gratuïtament els serveis de restaurants, comerços i equipaments afiliats, com és el cas de l'Hospital.

Es tracta d'una iniciativa promoguda per l'Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU) i la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal de l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona, i que té el suport del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya del Departament de Salut.

La participació dels hospitals a la campanya es fa a través dels especialistes en medicina digestiva, que proporcionen als malalts que ho necessitin una targeta emesa per l'ACCU. En el cas de l'Hospital, les targetes es començaran a lliurar properament i la facultatiu referent del projecte serà la Dra. Blanca Oller. Els establiments i empreses que s'hi adhereixen, s'identifiquen amb adhesius de la campanya i poden ser localitzats pels malalts a través d'una APP que geo-localitza els lavabos que estan a la seva disposició.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Els responsables del programa van visitar l'Hospital fa unes setmanes per formalitzar-ne l'adhesió