L’Hospital participa en la 7ª Reunión Nacional de Coordinadores de Unidades de Mama

La Unitat de Patologia Mamària de la FHES està acreditada des del 2003 per la Sociedad Española de Senología y Patología Mamaria

Més de 150 facultatius es van reunir el passat 9 de març a la seu del Ministerio de Sanidad, a Madrid, en la 7ª Reunión Nacional de Coordinadores de Unidades de  Mama, dins del programa d'activitat de la Sociedad Española de Senología y Patología Mamaria (SESPM). La Fundació Hospital de l'Esperit Sant hi va estar representada pel coordinador de la Unitat de Mama, el Dr. Joan Ribas.

Durant la sessió es van presentar diverses novetats en l'àmbit del càncer de mama, algunes d'elles adreçades als professionals de les unitats, com el test genètic Brecan risk o el Desirée breast project, una base de dades amb decisions orientades segons resultat, i d'altres dirigides a les pacients, entre les quals cal destacar el projecte "Decisions compartides en la reconstrucció mamària". També es van mostrar noves eines de qualitat per a les unitats, com la ECIBC-European Comission initiative on breast cancer.

La UPM de la FHES és una de les 37 unitats de mama de tot l'Estat espanyol acreditades per la SESPM, una distinció que l'Hospital ostenta des del juny del 2003.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

​Joan Ribas, coordinador de la UPM, va representar la FHES en la Reunió