L’Esperit Sant aconsegueix dos ors en la 25a Cursa atlètica de la Sanitat Catalana

Patricia Fernández i Ramon Sanz són els guanyadors de la prova de 5,5 km

L'Hospital de l'Esperit Sant va obtenir divendres dos medalles d'or en la modalitat de 5,5 km de la Cursa atlètica de la Sanitat Catalana, en la qual van participar 500 professionals de l'àmbit sanitari i biomèdic català. Ramón Sanz i Patricia Fernández van ser els primers classificats d'aquesta prova, amb uns temps de 21:47 i 23:55, respectivament. En el cas de la Patrícia és el tercer any que guanya aquesta categoria.

En el recorregut de 10 km, el primer a arribar a la meta va estar Jessed Hernández, de Transport Sanitari Catalunya, i la primera classificada va estar Anna Carné, del Centre Sociosanitari de El Carme. La cursa, que se celebra a l'entorn del Campus Can Ruti i la serralada de Marina de Badalona, és un acte emblemàtic per als treballadors del món sanitari català aficionats al running, que a més, enguany ha arribat a les seves noces de plata.

El tret de sortida el va donar el gerent territorial de l'ICS de la Metropolitana Nord, Jordi Ara, acompanyat, entre d'altres, pel Director Gerent de la FHES, Vicenç Perelló. L'entrega de premis va estar presidida per director del Servei Català de la Salut i president l'ICS, David Elvira, que a més havia participat en la modalitat dels 5,5 km.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Patricia Fernández i Ramon Sanz, els guanyadors, amb Vicenç Perelló, Director Gerent de la FHES
Alguns dels participants de l'Hospital
Sortida de la cursa