Nou sistema de televisió, telefonia i internet per als usuaris hospitalitzats

S'han canviat els televisors de les habitacions i d’algunes zones comuns, i s'ha instal·lat sistema wifi de pagament a Hospitalització

Amb la finalitat d'oferir un millor confort a pacients i familiars, l'Hospital ha renovat el sistema de televisió i telecomunicacions, principalment de l'Àrea d'Hospitalització. Les millores han estat possibles gràcies a la renovació del contracte amb el proveïdor que gestiona aquest sistema, que s'ha fet càrrec del seu cost.

En primer lloc, s'han substituït els televisors de les habitacions per aparells més grans, més moderns i amb menor consum energètic. També s'hi estan instal·lant nous telèfons fets amb material antibacterià i un nou sistema de comunicacions que inclourà wifi de pagament per als usuaris ingressats. Aquests serveis es podran contractar des de la mateixa habitació, per separat o en forma de paquet (televisió + wifi).

Així mateix, s'han reemplaçat els televisors d'ús gratuït de diverses zones comuns de l'Hospital, com la Sala d'Espera d'Urgències o les Zones de Descans de les plantes. Finalment, s'instal·laran punts de wifi gratuït en alguns espais generals del centre.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter