Els nous metges residents s’incorporen a l’Hospital

La 14a promoció de residents comença la seva formació i la finalitza la 9a

La nova fornada de metges residents ha començat aquest mes de maig la seva formació a l'Hospital. Són en total 7 metges de les especialitats de COT i Medicina de Família, que provenen de diferents comunitats de l'Estat espanyol i d'Alemanya, i que conformen la 14a promoció de residents.

Els nous metges han estat rebuts aquest dijous dia 31 de maig en un acte que també ha servit per acomiadar a la darrera promoció de residents de COT i Medicina Interna (9a). En la sessió hi ha participat els responsables de docència i els tutors dels residents, a més dels residents en actiu. El Director Gerent de la FHES, Vicenç Perelló, ha estat enguany l'encarregat de pronunciar la conferència magistral, "Professió mèdica i societat. Del xaman a l'epigenètica", un recorregut històric de la interrelació entre societat i professió mèdica, amb especial èmfasi en els dos darrers segles.

Des de 2005 la FHES ofereix Formació Sanitària Especialitzada en MI i COT i, a més, en Medicina Familiar i Comunitària, que gestiona la Unitat Docent del territori. Cada curs es formen a l'Hospital 30 metges residents d'aquestes especialitats. 

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

L'Hospital ha rebut els nous residents en un acte institucional