Millores al web

S'ha donat més pes als àmbits estratègics de la Docència i la Recerca

L'Hospital de l'Esperit Sant ha millorat aquest estiu alguns aspectes d'aquest web a fi de facilitar-ne la usabilitat i la navegació i de reforçar-hi la presència d'algunes àrees estratègiques com són la Docència i la Recerca, dotant-les de més pes dintre de la pàgina.

L'Hospital potencia el seu lloc web per consolidar-lo com una eina de contacte fàcil i àgil amb els seus usuaris. Per això, hi implementa millores i en renova contingut de forma continuada.

Apartats propis per a Docència i Recerca
Els àmbits de la Docència i la Recerca tenen ara apartats independents i són directament accessibles des del menú superior del web. Es tracta de dos àrees estratègiques per a l'organització i que, com deixa veure ara la pàgina, en representen dos dels pilars.

Redisseny de l'apartat Usuaris
El bloc que inclou la informació adreçada als usuaris s'ha redissenyat, donant com a resultat una pàgina més visual, amb missatges més clars i una millor usabilitat. A més, s'ha creat el nou apartat "Tinc una prova" (abans integrat en "Tinc una consulta o prova"), que properament inclourà les indicacions par a la preparació de totes les proves diagnòstiques que es realitzen al centre.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter