La renovada cafeteria de l’Hospital amplia la seva oferta gastronòmica

L’espai compta amb una nova imatge més harmònica i zones de servei ràpid

L'Hospital ha aprofitat els mesos d'estiu per a realitzar obres de millora en la cafeteria destinada al públic i el menjador dels treballadors, ambdós ubicats a la Planta 0. El resultat són uns espais més moderns i acollidors, que faciliten el flux de persones, i des dels quals s'ofereix una millorada i cuidada oferta gastronòmica, basada en una alimentació saludable.

L'objectiu del projecte de renovació de les cafeteries era millorar el benestar i el confort dels professionals i usuaris, oferint-los una experiència més positiva al centre. Per aquest motiu, el redisseny ha comportat la creació de zones de servei ràpid i zones de taules altes, l'ampliació de l'autoservei i la instal·lació d'accés gratuït a internet. A més, s'han muntat punts de reciclatge i separació de residus, per reduir l'impacte ambiental del servei.

Durant les obres, que s'han allargat poc més d'un mes, s'ha mantingut la continuïtat del servei tant per a usuaris com per a treballadors.  

La cafeteria i el menjador laboral compten des de l'any 2013 amb l'acreditació AMED per la seva oferta de menús mediterranis, la utilització d'oli d'oliva, abundància de verdures, hortalisses i llegums, fruita fresca, peixos i carns magres i la inclusió de productes integrals. Aquest reconeixement, concedit per l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), és una mostra més del compromís de la FHES amb les persones, la salut i la vida sana.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Els nous espais estan concebuts per generar benestar i confort a usuaris i treballadors