L’Hospital, nominat als premis TOP 20 en l’àrea de múscul esquelètic

El dia 24 d’octubre es coneixerà el nom dels centres guardonats

La Fundació Hospital de l'Esperit Sant ha estat nominada als Premis Hospitals TOP 20, que organitza la companyia de serveis d'informació IASIST, en l'àrea de l'aparell múscul esquelètic. L'Hospital comparteix nominació amb 7 centres més de tot l'Estat espanyol i no serà fins el dia 24 d'octubre quan es coneixerà el nom dels centres guanyadors en les diferents categories premiades.

Dels 140 centres que han participat en aquesta 19a edició d'Hospitals TOP 20, 68 hospitals i clíniques acumulen 125 nominacions i opten a aconseguir algun dels 63 guardons.

El principal objectiu del Programa Hospitals TOP 20 és identificar els patrons de bona pràctica (benchmarks) i reconèixer la tasca d'aquells centres que han obtingut millors resultats en el procés d'avaluació. Per a cadascuna de les 9 àrees assistencials que es premien, s'avaluen els resultats en 35 processos assistencials específics amb la inclusió de més de 120 indicadors. Les àrees avaluades són hospital global, cor, respiratori, sistema nerviós, digestiu, múscul esquelètic, ronyó i vies urinàries, dona i pacient crònic.

Lliurament de premis
La cerimònia d'entrega dels premis es durà a terme en la 19a Conferència Hospitals TOP 20, que se celebrarà el 24 d'octubre a Madrid i a la qual assistiran responsables de la Unitat d'Aparell Locomotor de la FHES.  

Compartir a Facebook Compartir a Twitter