L'AECC busca voluntaris per a l’Hospital

El servei de voluntariat té com a objectiu millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics i de les seves famílies

L'AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona ha començat la captació de voluntariat per incrementar el servei a l'Hospital. Un servei amb el qual es busca millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics i de les seves famílies durant la seva estança hospitalària.

Totes aquelles persones amb ganes d'ajudar i amb una disposició de tres hores setmanals al matí, de dilluns a divendres, poden posar-se en contacte amb la coordinadora de l'Equip Voluntariat Hospitalari, Mireia Anglès. Aquestes rebran una formació prèvia i coneixeran de fons el paper de l'AECC.

Què significa ser voluntari als hospitals?

Els voluntaris són essencials i tenen un paper molt important en l'entorn hospitalari. Acompanyen i donen suport emocional al pacient i a la família, tant a l'Hospital de Dia com a les plantes d'hospitalització. També ajuden i són el relleu del cuidador principal, detecten les necessitats del pacient i la família, acompanyen a les gestions dins l'hospital, informen sobre els serveis de l'associació i desenvolupen les activitats d'animació i entreteniment.

Per apuntar-se com a voluntari o rebre més informació:

Mireia Anglès Masias
Coordinadora de Voluntariat Hospitalari FHES
Tel.: 674402501
mireia.angles@aecc.es
Horari d'atenció: De dilluns a divendres, de 09:30 a 13:30h.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter