L'Hospital, present un any més en la Reunió Nacional de Coordinadors d'Unitats de Mama

La Unitat de Patologia Mamària de la FHES és una de les 35 acreditades per la Sociedad Española de Senología y Patología Mamaria

L'Hospital de l'Esperit Sant és un dels 120 centres que van estar representats en la 8a Reunió Nacional de Coordinadors d'Unitats de Mama, que va tenir lloc el passat 8 de març a Madrid. Un any més, el coordinador de la Unitat de Patologia Mamària (UPM) de la FHES, el Dr. Joan Ribas, va assistir a la trobada, organitzada per la Sociedad Española de Senología y Patología Mamaria (SESPM).

En aquesta ocasió, es van tractar temes com la importància  d'incorporar resultats percebuts per les pacients (eines ICHOM), el registre nacional  de limfedemes del braç en pacients intervingudes de mama o el consens de la SESPM del Limfoma Anaplàsic de cèl·lules grans associat a implants mamaris. També es va parlar sobre la detecció de pacients d'alt risc de tenir càncer de mama (cribratges personalitzats, Algoritme Brecan Risk) i l'impuls de la European Commission Initiative on Breast Cancer (ECIBC) per augmentar l'impacte de les Guies Europees de Càncer de Mama. Finalment, es va presentar la nova Via Clínica de Càncer de Mama. 

La UPM de la FHES és una de les 35 unitats de mama de tot l'Estat espanyol acreditades per la SESPM, una distinció que l'Hospital va rebre el juny del 2003.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

​​Joan Ribas, coordinador de la UPM, va representar la FHES en la Reunió.