Més d’un centenar de persones celebren el 10è aniversari del Programa de difusió d’hàbits saludables de l'Hospital

El Programa canvia el seu nom a “FhES Salut”

Deu anys educant en salut la població és la gran fita que aquest mes de març compleix l'Hospital de l'Esperit Sant. El Programa de difusió d'hàbits saludables del centre ha arribat a la seva primera dècada de vida i la celebració ha congregat més d'un centenar de veïns i veïnes de Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet.

Els actes organitzats en els dos municipis han servit per commemorar aquesta important efemèride i reforçar el compromís de l'Hospital amb la població i, més concretament, amb la seva salut. En tots dos casos, s'ha comptat amb la participació dels ajuntaments, que són part indispensable del Programa i amb els quals la FHES manté convenis de col·laboració en promoció de la salut.

En el cas de Sant Adrià, l'acte va tenir lloc dimarts 12 de març, i va comptar amb la presència de l'Alcalde, Joan Callau, i el Director Gerent de la FHES, Vicenç Perelló. A Santa Coloma, celebrat ahir dimarts 19 de març, l'acte va estar presentat pel President del Patronat de la FHES, Josep Maria Cortès, i el Regidor ponent de Drets Socials, Luis Javier Fuentes. Les sessions van incloure les xerrades "Aprenem a llegir les noves etiquetes dels aliments", de la dietista Carme Sánchez, i "Els millors consells per evitar les males postures", del fisioterapeuta Lluís Puig. A Santa Coloma, s'hi va sumar, a més, la xerrada "Desmuntant tòpics en nutrició", de l'endocrinòleg Andreu Nubiola. Els actes van finalitzar amb un refrigeri saludable, consistent en fruita i fruits secs, gentilesa d'Ndavant, empresa col·laboradora de l'Hospital.

Durant els 10 anys del Programa, s'han organitzat 77 activitats, que han arribat a més de 4.000 persones i que han comptat amb la participació de 125 professionals. Ara, aprofitant l'aniversari i amb l'objectiu de reflectir millor l'essència del programa, l'Hospital n'ha modificat el nom i passa a anomenar-se "FhES Salut", ja que a més de promoure bons hàbits de vida, és un mitjà per difondre tot tipus de temes relacionats amb la salut que preocupen a la ciutadania.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Enllaços relacionats

La celebració de l'aniversari del Programa de difusió d'hàbits saludables a Santa Coloma va comptar amb un centenar d'assistents.
La població de Sant Adrià de Besòs també es beneficia de les activitats d'educació en salut de la FHES.