La tècnica de laboratori Patricia Fernández guanya la Cursa de la Sanitat Catalana per 4t any consecutiu

16 professionals de l’Hospital de l’Esperit Sant van participar en la 26a edició de la cursa

Patricia Fernández, tècnica de laboratori de l'Hospital de l'Esperit Sant, ha estat, per 4t any consecutiu, la primera classificada de la modalitat de 5,5 km de la Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana, celebrada divendres 12 d'abril. La Patricia va arribar a la meta en 24:14 segons, en l'edició de la cursa amb més participació de la FHES dels últims anys, amb 16 professionals inscrits.

El primer classificat de la cursa va estar Sergi Araica, de l'Hospital Sant Jaume de Calella. Pel que fa a la cursa de 10 km, el primer a arribar a la meta va ser Sancho Ayala, de Transport Sanitari Catalunya, i la primera classificada, Pauli López (no adscrita). En total, més de 700 professionals de l'àmbit sanitari i biomèdic català van participar en la 26a edició d'aquest esdeveniment esportiu, que se celebra a l'entorn del Campus Can Ruti i la serralada de Marina de Badalona.

Organitzada de manera voluntària pels professionals de l'Hospital Germans Trias, i finançada íntegrament per empreses patrocinadores, la cursa és un acte emblemàtic per als treballadors del món sanitari català aficionats al running.