Sessions d’acollida a l’Hospital per a les dones gestants

L’orientació al pacient és una de les prioritats de la FHES i s’inclou en el Pla Estratègic 2017-2021

Amb l'objectiu de fer el part a l'Hospital més humà i confortable, l'equip de llevadores ha començat a realitzar de forma mensual sessions d'acollida per a les dones embarassades i els seus acompanyants. Durant la trobada, s'expliquen les fases del procés assistencial del part i es mostren els espais on aquest té lloc per tal d'aportar tranquil·litat a les gestants. Les sessions tenen lloc el primer dijous de cada mes, de 19 a 20 h, i cal cita prèvia.

Aquesta acció s'emmarca en el projecte de part humanitzat i respectat que promou l'Hospital, que apodera la dona en tot el procés de la maternitat. El contacte pell amb pell, l'inici de l'alletament matern en la mateixa sala de part, la possibilitat d'utilitzar la pilota i dutxes d'aigua calenta per alleujar el dolor, o d'escoltar música durant el part, són algunes de les tècniques que proposa l'Hospital, i que contribueixen a millorar la qualitat i calidesa de l'atenció al part, postpart i naixement. Fruit d'aquest esforç per oferir un part el més fisiològic possible, la FHES té actualment una de les taxes més baixes de cesàries de l'Estat espanyol.

L'Hospital ofereix, així, una atenció cada cop més humana i centrada en les necessitats de cada gestant, que es recull en el Pla Estratègic 2017-2021 de l'organització, i que se situa entre les prioritats del centre per als propers anys.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

L'Hospital ofereix una atenció al part centrada en les necessitats de cada dona.