L’Hospital edita un vídeo perquè els pacients ingressin millor preparats i amb més seguretat

L'audiovisual explica com funciona tot el procés de l'ingrés i introdueix aspectes essencials de seguretat del pacient.

L'Hospital de l'Esperit Sant ha elaborat un vídeo que mostra el funcionament de l'ingrés perquè els pacients coneguin el procés per avançat i l'encarin amb més tranquil·litat. L'audiovisual permetrà que els usuaris se sentin en un entorn més conegut, reduint així l'habitual inquietud que genera una estada en un centre hospitalari. 

El vídeo explica a més alguns aspectes de seguretat que el pacient ha de tenir en compte durant l'ingrés, com ara la identificació activa, la higiene de mans o la prevenció de caigudes. L'objectiu és fer-lo coneixedor d'aquestes pràctiques per afavorir la seva participació activa en la presa de decisions dels professionals de la salut que l'atenen.

A més de poder-se visualitzar des del web i al canal Youtube de l'Hospital, el vídeo es projectarà als pacients en el moment de l'acollida a la Unitat d'Hospitalització. S'emetrà en un dels canals de televisió gratuïts de què disposen les habitacions, destinat a l'acollida del pacient. En els altres dos, s'hi mostren consells de salut i informació sobre seguretat del pacient. 

L'edició d'audiovisuals divulgatius on s'expliquen els processos o aspectes assistencials de l'Hospital forma part del projecte d'humanització de l'assistència de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant, i té com a objectiu millorar la informació que s'ofereix als pacients perquè se sentin més preparats i segurs.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Les habitacions disposen de canals gratuïts de televisió on també s'emeten consells de salut i informació sobre seguretat del pacient.