Publicació dels formularis per exercir els drets sobre dades personals a l’Hospital

L’usuari pot exercir els seus drets d’oposició, limitació, portabilitat, rectificació i/o supressió de dades personals de la documentació clínica.

L'Hospital de l'Esperit Sant disposa de dades personals dels seus pacients, que utilitza amb finalitats assistencials, de recerca o de comunicació, entre d'altres. Tanmateix, cada persona té el dret d'exercir un control efectiu sobre les seves pròpies dades i, per tant, té dret a saber de quines dades de si mateixa disposa l'Hospital i decidir si vol que les continuï tenint.

A tal efecte, l'Hospital ha posat a l'abast dels usuaris els documents de sol·licitud per exercir els drets d'oposició, limitació, portabilitat, rectificació i/o supressió de dades personals de la documentació clínica. Els trobareu en l'apartat de Documentació Cínica.

Per tal de poder exercir qualsevol d'aquests drets, la persona interessada haurà de lliurar el document corresponent degudament complimentat als taulells d'Informació i Programació de la Planta 0 i la Soterrani 1 de l'Hospital.

Trobareu més informació sobre el tractament de dades personals a la Fundació Hospital de l'Esperit Sant a la Declaració de privacitat.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter