La FHES promou l’atenció a la disfàgia en la Jornada de Salut de Sant Adrià de Besòs

Fa més de 10 anys que l’Hospital de l’Esperit Sant participa en aquesta activitat per promocionar hàbits de vida saludables.

El passat dissabte 18 de maig, l'Hospital de l'Esperit Sant va participar de la mà del Grup de Treball Disfàgia en la XIX Jornada de Salut de Sant Adrià, organitzada per l'Ajuntament del municipi. En aquesta ocasió, l'Hospital va triar per a la col·laboració un tema, la disfàgia, desconegut per la majoria de la població, però amb un gran impacte en la vida de les persones que la pateixen.

Des d'una taula informativa, les DUI Carme Sánchez i Anna Andreo i la Dra. Rosa Rosado van informar a la població sobre els símptomes i les conseqüències d'aquest trastorn de la deglució. Es van realitzar tests per determinar el grau de disfàgia de les persones que s'apropaven a l'estand i es va mostrar la utilitat dels espessidors de líquids per tal de garantir la seguretat a l'hora d'empassar. En total, van passar per la taula una seixantena de persones, que es van interessar per la disfàgia.

La FHES participa en la Jornada de la Salut de Sant Adrià des de fa més de 10 anys com a part del seu Programa de difusió d'Hàbits saludables - ara FhES Salut -, amb l'objectiu de promoure hàbits de vida saludable entre la població i difondre tot tipus de temes relacionats amb la salut que preocupen a la ciutadania. Enguany, com ja és tradició, també hi van participar professionals del CAP Dr. Barraquer, CAP La Mina, CAE Dr. Barraquer de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i el Banc de Sang i Teixits.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Enllaços relacionats