El Dia Mundial sense Tabac, a l'Hospital de l’Esperit Sant

Aquest divendres 31 de maig s'instal·larà una taula informativa al vestíbul amb voluntaris de l'Associació Española contra el Càncer.

Cada any, el 31 de maig, l'Hospital se suma al Dia Mundial sense Tabac, organitzat per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) per posar èmfasi en els riscos sanitaris inherents al consum de tabac. Durant tot el matí, s'instal·larà una taula informativa al vestíbul principal, en col·laboració amb el servei de voluntariat de l'Associació Española contra el Càncer.

Des de la taula s'oferirà informació a professionals i usuaris sobre els riscos que comporta el consum de tabac i es recordaran les alternatives que existeixen per reduir-lo i eliminar-lo. S'insistirà, també, en la prohibició de fumar en tot el recinte de l'Hospital, tant en l'interior de l'edifici com en tot el recinte exterior, que inclou els diferents accessos al centre i la terrassa.

Com a membre de la Xarxa Catalana d'Hospitals sense Fum i com a centre promotor de la salut, la FHES pretén garantir un recinte lliure de fum i un ambient net i saludable.

Objectius de la campanya del Dia Mundial Sense Tabac 2019
Amb motiu del Dia Mundial sense Tabac 2019, l'OMS se centra en el tabac i la salut pulmonar. La campanya servirà per conscienciar sobre:

  • les conseqüències negatives que té el tabac per a la salut pulmonar de les persones, que van des del càncer fins a malalties respiratòries cròniques
  • el paper fonamental que exerceixen els pulmons per a la salut i el benestar de tothom.

La campanya també serveix com a crida a l'acció, ja que s'aposta per polítiques eficaces per reduir el consum de tabac i s'hi implica les parts interessades de diferents sectors en les activitats de control del tabac.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

El Dia Mundial sense Tabac 2019 se centra en el tabac i la salut pulmonar.