Emotiu acte de benvinguda dels nous residents

L'acte coincidia amb el relleu en alguns càrrecs històrics de Docència.

Els comiats i agraïments van marcar l'acte de benvinguda dels nous metges residents, celebrat el passat dijous dia 30 a la Sala d'Actes de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant. Mentre que la nova fornada de metges arrencava la seva formació a l'Hospital, els gestors de l'àrea de Docència oficiaven el seu darrer acte com a responsables d'aquesta àrea. 

El Dr. Miquel Torres, Cap d'Estudis i President de la Comissió Docència MIR, passava simbòlicament el relleu al Dr. Javier Sobrino, que des d'aquest mes és el cap de la nova Àrea de Coneixement de la FHES, en la qual s'integren Docència i Recerca. El comiat es va fer extensiu també al Dr. José Aragón, Cap de Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT) i membre de la dita Comissió, que va viure el darrer acte acadèmic abans de la seva imminent jubilació. En paral·lel, s'incorporava a l'equip docent la Dra. Alba Muñiz com a nova coordinadora dels residents de Medicina Familiar i Comunitària (MFiC), en substitució del Dr. Lluís Fornés, que ha deixat el càrrec després de 14 anys.

La nova promoció de MIR consta de 8 metges: Raquel Becerra, de MI (Medicina Interna); Fernando Conejo, de COT; i Petru Vega, Ana Isabel Mendoza, Yaima Del Carmen Garrido, Diego Fernández, Eduardo Rul·lan i Adela Ana Sanz, de MFiC. Tots ells van rebre la benvinguda dels companys i van poder dirigir unes paraules de presentació als assistents.

L'acte va comptar amb la conferència "Pros i contres en la difusió de notícies de salut", impartida per la periodista Elisenda Camps. Aquest any, no es va incloure el comiat dels residents sortints, ja que Medicina Interna no tenia R5 i el resident de COT ja s'havia incorporat al seu nou lloc de treball en un altre centre, fet que li va impossibilitar l'assistència a l'acte.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Enllaços relacionats

​Els nous residents de MI, COT i MFiC ja s'han incorporat al centre.