L’Hospital constitueix un grup de treball per millorar el descans dels pacients

S'ha instal·lat un detector de soroll amb forma d'orella gegant a Hospitalització a mode de pla pilot.

El son i el descans són bàsics per a la recuperació dels pacients. Per aquest motiu, l'Hospital de l'Esperit Sant ha començat a treballar fa uns mesos per reduir el soroll al centre amb la creació d'un grup de treball format per professionals d'infermeria i zeladors del torn de nit, que té com a objectiu millorar el descans dels pacients ingressats per mitjà del projecte anomemenat ProSomnium.

Una de les línies de treball del grup és conscienciar els familiars, pacients i professionals del nivell de soroll que hi ha en cada moment a les unitats d'Hospitalització. Amb aquesta finalitat, a mode de prova pilot, en una de les plantes s'ha instal·lat un dispositiu lluminós en forma d'orella gegant que s'encén quan es sobrepassa un determinat grau de decibels.  

La posada en marxa d'aquest nou servei busca millorar la satisfacció del pacient i dels seus familiars amb l'Hospital. L'acció forma part de la línia de treball estratègica de la FHES encaminada a oferir al pacient el millor confort possible i una atenció humana i de qualitat, que doni resposta a les seves necessitats. 

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Un dispositiu lluminós en forma d'orella informa del nivell de soroll en cada moment al control de la Planta 2B.