Concurs literari per a pacients i treballadors de l’Hospital

L’Esperit Sant forma part de la Red Estatal de Bibliotecas para Pacientes

La Red Estatal de Bibliotecas para Pacientes, de la qual és membre l'Hospital de l'Esperit Sant, ha obert la convocatòria per participar en el primer Concurs Literari «L'hospital també compta». Amb aquest concurs, la Red pretén potenciar el foment de la lectoescriptura a través de la creació literària dels pacients i treballadors de l'Hospital com a protagonistes de les seves històries.

Hi poden participar totes les persones que ho desitgin, sempre que es presentin els contes (un per concursant) en llengua espanyola, originals i inèdits. Els participants han de tenir algun vincle demostrable amb l'Hospital de l'Esperit Sant, ja sigui com a pacients, personal del propi centre o familiar de les persones que han estat ingressades.

L'enviament dels contes s'ha de realitzar abans del 30 de novembre a hospitaldecuentos@fundadeps.org

Biblioteca de l'usuari de l'Hospital
A les Zones de descans de les plantes d'hospitalització de la FHES hi ha instal·lades Biblioteques de l'usuari, amb llibres i revistes donats pels mateixos usuaris, els treballadors i la Biblioteca de Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet, que es poden agafar de forma gratuïta.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Enllaços relacionats

Es pot participar al primer Concurs Literari «L'hospital també compta» fins el 30 de novembre.