Màrius Rubiralta, patró de la FHES, nomenat president del nou Consell Consultiu del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement

El nou càrrec suposa un reconeixement a la tasca de modernització de la universitat i de promoció de la recerca universitària que Rubiralta ha realitzat des de diferents càrrecs institucionals.

El Dr. Marius Rubiralta, vocal del Patronat de la FHES des de fa 6 anys, ha estat designat President del nou Consell Consultiu del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement, constituït recentment. L'objectiu d'aquest nou òrgan és redefinir el sistema de coneixement català i elaborar una estratègia que situï el coneixement com a eix del sistema productiu per fer front als reptes econòmics del futur.

Rubiralta encapçalarà el recent constituït Consell, composat per 38 personalitats entre les quals hi ha l'ex-ministra de Ciència y Tecnologia Anna Birulès; l'exconseller d'Economia Andreu Mas-Colell; la directora general de GSMA, Therese Jamaa; el director general del grup Mediapro, Jaume Roures; la directora del Sincrotró Alba, Caterina Biscari, i els exconsellers d'Universitats Joan Manuel del Pozo i Manel Balcells.  

A més de patró de la FHES, Rubiralta ha estat rector de la Universitat de Barcelona,  director del Campus de l'Alimentació de Torribera i actualment és professor del Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia de la mateixa universitat. Ha ocupat diversos càrrecs institucionals i ha dedicat gran part de la seva activitat a promocionar la investigació universitària i al desenvolupament de noves polítiques de transferència de tecnologia.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Màrius Rubiralta és patró de la FHES des de desembre de 2013.