Fernando Hernández i Nico Villena, nous patrons de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant

Són els nous representats de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet al Patronat de la FHES

El Sr. Fernando Hernández Baena, Gerent de l'Ajuntament Santa Coloma de Gramenet, i la Sra. Nico Villena Córdoba, Directora de Drets Socials, Gent Gran, Salut i Consum, són des del 17 d'octubre els dos nous patrons de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant designats per l'ajuntament colomenc. S'incorporen al Patronat en substitució del Sr. Carles Mestres, que ha estat patró des de l'octubre de 2011, i el Sr. Luís Fuentes, que ja va causar baixa com a patró al mes de juny.

Fernando Hernández ocupa la Gerència de l'Ajuntament des del mes de setembre de 2019, un càrrec que ja havia exercit anteriorment, entre 2009 i 2011. És advocat especialitzat en pràctica forense i ha treballat també com a consultor en negociació col·lectiva. Ha ocupat diversos càrrecs de gestió a la Diputació de Barcelona i a la Universitat de Barcelona, en els àmbits d'organització i gestió de recursos públics, recursos humans i desenvolupament de nous projectes de serveis. És també docent universitari.

Nico Villena té una trajectòria de més de 20 anys a l'Ajuntament de Santa Coloma. Abans del càrrec actual, havia estat Directora de l'Àrea de planificació i direcció de les polítiques de Mediació i Convivència i Directora Adjunta de planificació i direcció de programes de Benestar Social i Ciutadania. Titulada en Infermeria, Bioestadística, Fisioteràpia i Humanitats, Villena havia estat representant de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet en el Patronat de la Fundació Tallers Santa Coloma.

Un Patronat divers
El Patronat de la FHES està compost per dotze persones, que són designades i elegides de la següent manera:

  • Dos patrons designats per l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.
  • Dos patrons designats per la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya.
  • Quatre patrons designats per l'Arquebisbat de Barcelona.
  • Quatre patrons de la societat civil, elegits per cooptació, mitjançant acord de tots els patrons, designats i elegits.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter