La II Jornada Compartim de l'Hospital de l'Esperit Sant reuneix 140 professionals

Durant la sessió es van compartir experiències i es va fomentar el treball en equip per mitjà d'una activitat de team building.

El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) va acollir divendres 25 d'octubre la II Jornada Compartim de l'Hospital de l'Esperit Sant, en què van participar gairebé 140 professionals. La sessió tenia com a objectiu posar en comú coneixements i experiències, i estrènyer vincles entre els companys i companyes.

La Jornada va incloure 6 ponències proposades i impartides per professionals de la FHES que, arran de la bona acollida que van tenir entre els assistents, es repetiran en els propers mesos a l'Hospital per tal que tots els professionals del centre en puguin gaudir. Les sessions portaven com a títol "Mites i realitat al voltant de la seguretat alimentària", "Medicina a través de l'art: ponts entre la malaltia i la pintura", "Acompanyant al desconegut", "Projecte ProSomnium, per una millora del son a la FHES", "Per sempre, actiu, vital i en forma" i "Infermeria i Cooperació Internacional: el drama del Mediterrani".

Les ponències van estar seguides d'una divertida activitat de team building, encaminada a potenciar l'esperit d'equip i la col·laboració. En concret, es va treballar la resolució de problemes, la presa de decisions i les habilitats d'escolta. L'acte va finalitzar amb un sopar i música, que es va allargar fins a les dues de la matinada.

La celebració d'aquesta jornada s'emmarca amb la voluntat de la FHES de potenciar la participació i el sentiment de pertinença dels treballadors, i de millorar la comunicació interna, línies incloses en el Pla Estratègic 2017-2021. La primera edició de la Jornada Compartim va tenir lloc l'octubre de 2016 i va suposar el tret de sortida del Centenari de la institució.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Enllaços relacionats

La primera edició de la Jornada Compartim va tenir lloc l'octubre de 2016 i va suposar el tret de sortida del Centenari de l'Hospital.