L'Hospital ja facilita l'accés al portal de La Meva Salut

La Unitat d'Atenció a l'Usuari realitza aquesta gestió que fins ara es feia únicament als CAP.

Els usuaris de l'Hospital de l'Esperit Sant ja poden obtenir la seva contrasenya per accedir a la plataforma La Meva Salut al mateix centre, enlloc d'haver-se de desplaçar al seu CAP, com fins ara. La Unitat d'Atenció a l'Usuari (UAU) de la FHES s'encarrega ja de tramitar l'alta a aquesta plataforma del CatSalut que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i d'altres serveis en línia per fer tràmits i consultes.

Per aconseguir la contrasenya cal presentar personalment a la UAU la targeta sanitària individual (TSI) i el DNI o document identificatiu, en horari de 10h a 13h i de 16 a 17h de dilluns a dijous, i els divendres de 10h a 14h (excepte festius). La Unitat es troba a la Planta 0, al costat del taulell d'Admissions.

Un cop obtinguda la contrasenya, l'usuari rep un correu electrònic per mitjà del qual ha de completar l'autoregistre a la plataforma.

Per mitjà de La Meva Salut es pot accedir, entre d'altres, a informació clínica, de medicació, de voluntats i donacions, llistes d'espera o agenda, i s'hi poden realitzar diferents tràmits.

                                                                                                 

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

La Meva Salut permet realitzar tràmits en línia.