Un centenar de professionals s'actualitza en migranya a la FHES

La IX Jornada de Migranya a Catalunya va reunir el passat divendres 13 de desembre un centenar de professionals sanitaris a l'Hospital de l'Esperit Sant. La sessió va constar de 4 taules, centrades en el diagnòstic de la malaltia, la migranya amb aura, l'abús de l'analgèsia en migranya crònica i les perspectives de tractament de la patologia.

La migranya és una de les set malalties més prevalents en la nostra població, i és la segona causa més freqüent de discapacitat a nivell mundial. Afecta aproximadament a una de cada 10 persones adultes i representa la sisena causa de discapacitat, segons un estudi de l'OMS. I és que la migranya no és només mal de cap, sinó que es pot convertir en una malaltia neurològica crònica.

La Jornada és una cita anual divulgativa i científica organitzada per la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFIC) i la Societat Catalana de Neurologia i coordinada, en aquesta edició, pel Dr. José Sánchez Ojanguren, neuròleg de la FHES.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

​Els Gerent de la CAMFIC, Joan Lozano; el Gerent de la FHES, Vicenç Perelló; i el coordinador de la jornada, José Sánchez, van donar la benvinguda als assistents.