L'Hospital obté el 4t lloc en els premis TOP 20 per l'àrea de múscul-esquelètic

Optaven al premi 73 centres de tot l'Estat espanyol.

La Fundació Hospital de l'Esperit Sant ha obtingut el 4t lloc en l'àmbit de múscul-esquelètic en la nova edició dels premis Hospitals TOP 20, atorgats per IASIST (a partir del gener, IQVIA HEALTH CARE). Tot i que amb aquesta plaça no li correspon guardó i baixa un lloc respecte de l'any passat, es tracta d'una posició destacada tenint en compte que 73 centres de tot l'Estat optaven al premi en aquesta àrea.

Aquests prestigiosos guardons, en què participaven 145 hospitals, es van lliurar dimecres 18 de desembre en una gala en què es van donar a conèixer els noms dels centres que han aconseguit algun dels 64 premis. El cap de Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, el Dr. José Aragón, va assistir a la cerimònia acompanyat del Cap de Gestió de Registres Assistencials, el Sr. Víctor Armenta.

El programa Hospitals TOP 20, que organitza la companyia de serveis d'informació IASIST,  publica cada any la classificació dels 20 millors hospitals de l'Estat. L'objectiu és d'identificar els patrons de bona pràctica i reconèixer la tasca d'aquells centres que han obtingut millors resultats en el procés d'avaluació. Per a cadascuna de les 9 àrees assistencials que es premien, s'avaluen els resultats en 35 processos assistencials específics amb la inclusió de més de 120 indicadors. Les àrees que es reconeixen són hospital global, cor, respiratori, sistema nerviós, digestiu, múscul-esquelètic, ronyó i vies urinàries, dona i pacient crònic.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

El cap de Servei de COT, el Dr. José Aragón, i el Cap de Gestió de Registres Assistencials, el Sr. Víctor Armenta, van assistir al lliurament de premis.