L'Hospital de l'Esperit Sant continua restringint les visites dels acompanyants

Els familiars de tots els pacients, tant els ingressats per la COVID-19 com els que no ho estan, tenen l'accés restringit al centre.

Tot i la disminució de pacients amb la COVID-19, l'Hospital de l'Esperit Sant manté la restricció d'accés als acompanyants a causa de la pandèmia. Per tant, excepte en comptades excepcions, els familiars no poden entrar a cap de les plantes d'hospitalització ni als espais d'Urgències, mentre que en la resta de zones es recomana que passi un únic acompanyant per pacient.

Per pal·liar aquesta situació excepcional, els facultatius informen els familiars a diari per telèfon sobre l'estat de salut del pacient. L'objectiu és garantir el contacte familiar i la informació sanitària de forma continuada, tot i que no puguin venir a l'Hospital.  

En cas que el pacient no estigui en condicions d'utilitzar el mòbil o que no disposi de telèfon amb dades, existeix la possibilitat de realitzar una videoconferència amb la família per mitjà de les professionals de Treball Social.

Aquesta mesura es mantindrà mentre duri l'estat d'alarma.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Només el personal autoritzat pot accedir a les plantes d'hospitalització, així com al Servei d'Urgències.