Els parts de l'Hospital de l'Esperit Sant s'atendran ara a Germans Trias fins a la normalització de l'activitat

Es van derivar fa un mes a Sant Joan de Déu a causa de la COVID-19.

Després que a finals de març la Fundació Hospital de l'Esperit Sant (FHES) derivés els parts a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per allunyar-los del coronavirus, el centre colomenc els aproxima ara al territori i s'atendran a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. La redistribució d'equips professionals i espais estructurals a Germans Trias a causa de la disminució de pacients amb la COVID19 permet a l'hospital badaloní assumir ara aquesta activitat, amb els avantatges que suposa la proximitat territorial per a les pacients.

La FHES va deixar d'atendre els parts per tal de preservar la salut de les dones que han de donar a llum durant la pandèmia. Amb el trasllat es buscava també alliberar recursos per destinar-los al tractament de pacients amb la COVID-19.

La disminució de les infeccions per coronavirus de les últimes setmanes permetrà que l'Hospital de l'Esperit Sant vagi recuperant, mica en mica, la seva activitat habitual. Més endavant, reprendrà l'atenció als parts i les usuàries podran tornar a donar a llum al centre.  

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

L'Hospital va deixar d'atendre parts a finals de març a causa del coronavirus.