L’àrea de Consultes Externes de la FHES reforça el rentat de mans amb la col·locació de nous punts de dispensació de base alcohòlica

Avui, 5 de maig, té lloc el Dia Mundial de la Higiene de Mans

La gradual represa de l'activitat assistencial a la Fundació Hospital de l'Esperit Sant (FHES) després de la crisi sanitària provocada per la COVID-19 ha comportat l'adopció de mesures de prevenció de cara a evitar nous contagis pel coronavirus SARS-CoV-2. Entre aquestes mesures hi ha la col·locació de nous punts de dispensació de gel antisèptic en la zona de Consultes Externes per a la higiene de mans d'usuaris i professionals.

S'han col·locat dispensadors en llocs de pas dels usuaris a Gabinets, Extraccions, Hospital de Dia i Diagnòstic per la Imatge. També s'ha proveït de gel els consultoris on ja es passa visita i s'anirà estenent a la resta de consultes a mesura que creixi l'activitat. Aquesta dotació d'antisèptics se suma als gairebé 250 preparats que ja hi havia distribuïts per tot l'Hospital abans de la crisi, especialment en els punts d'atenció al pacient, tal i com indiquen els estàndards de Seguretat del Pacient.

En el Dia Mundial de la Higiene de Mans que se celebra avui, l'Hospital aprofita per recordar a la població la importància de rentar-se les mans sovint amb aigua i sabó, o bé amb gel de base alcohòlica, i remarca que l'ús de guants mai substitueix la higiene de les mans. 

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Avui, més que mai, renta't les mans!