Personal d'Infermeria orienta els pacients a l'arribada a Consultes Externes de l'Hospital

S'ofereixen indicacions i es recorden les mesures de prevenció de propagació del coronavirus, com és l'obligatorietat de dur mascareta a l'Hospital.

La situació generada per la COVID-19 pot suposar un motiu d'angoixa i inquietud entre els usuaris, a més de múltiples dubtes, a l'hora d'acudir a l'Hospital. Per pal·liar aquesta situació, durant les properes setmanes els pacients de l'àrea de Consultes Externes de l'Hospital de l'Esperit Sant comptaran amb el suport d'un tècnic en cures auxiliars d'infermeria, que els orientarà quan arribin al centre i resoldrà els seus dubtes.

A més d'informar i oferir indicacions, entre les tasques d'aquesta figura hi ha la de recordar als usuaris les mesures de prevenció de propagació del Coronavirus SARS-CoV-2:

  • Ús de mascareta.
  • Higiene de les mans abans i després de sortir de l'Hospital.
  • Distància de seguretat en tots els espais, especialment en les sales d'espera.
  • Limitació dels acompanyants.

L'Hospital ha començat a reprogramar activitat anul·lada per la pandèmia, entre la qual hi ha visites a Consultes Externes, Gabinets i Hospital de Dia. Aquesta recuperació de l'activitat s'està fent de forma progressiva i espaiant les visites per evitar aglomeracions al centre.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Rentar-se les mans o dur mascareta, mesures obligatòries per accedir a l'Hospital.
Cartell amb les mesures de prevenció del coronavirus a la FHES.