L'Esperit Sant permet als familiars dels pacients hospitalitzats sense COVID-19 tornar a accedir al centre amb limitacions

Al Servei d'Urgències es manté encara la restricció d'accés als acompanyants.

Coincidint amb l'avanç de Barcelona i el seu entorn a la fase 1 de la desescalada per la COVID-19, des d'aquest dilluns 25 de maig els familiars dels pacients que estan ingressats a l'Àrea d'Hospitalització de l'Hospital de l'Esperit Sant i que no tenen la malaltia podran tornar a acompanyar-los durant la seva estada. Hauran de seguir, però, algunes mesures de prevenció per evitar la propagació del Coronavirus Sars CoV-2.

Cada pacient hospitalitzat podrà comptar amb 1 únic acompanyant, que tindrà accés a l'habitació cada dia entre les 11:00 i les 20:00 hores. Per fer-ho, haurà de dur mascareta en tot moment i mantenir la distància de seguretat de 2 metres, a més de rentar-se les mans tant a l'entrada com a la sortida. Aquesta persona haurà de romandre dintre de l'habitació, sense sortir al passadís ni al carrer durant tota la visita.

En l'àmbit de Consultes Externes de l'Esperit Sant, que inclou també els gabinets de proves i l'Hospital de Dia, es recomana als pacients acudir sols en la mesura del possible o, si no, fer-ho amb 1 únic acompanyant. A més, en aquesta zona es poden ocupar només els seients indicats per tal de mantenir la distància de seguretat i no s'ha de fer cua als taulells en acabar la visita, ja que la programació de les següents cites es realitza per telèfon.

On es manté, de moment, la restricció d'accés als acompanyants és al Servei d'Urgències del centre.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Als pacients de Consultes Externes se’ls recomana que vinguin sols i que no facin cues als taulells.